Încep emoţiile pentru noi la Madrid. Astăzi joacă Dulgheru, Begu, Niculescu şi Mitu

Ultima actualizare:

    Alexandra Dulgheru
Alexandra Dulgheru

Jucătoarea Alexandra Dulgheru, locul 69 WTA şi beneficiară a unui wild card, va evolua astăzi împotriva sportivei sârbe Ana Ivanovici, locul 7 WTA, în primul tur al turneului de categorie Premier Mandatory de la Madrid, dotat cu premii în valoare totală de 4.185.405 euro.

Cele două au mai fost adversare o dată, în 2013 în turul doi la US Open, când s-a impus Ana Ivanovici cu scorul de 6-2, 6-1.

Tot în această după-amiază, Irina-Camelia Begu, locul 33 WTA, va juca în primul tur la Madrid cu sportiva japoneză Kurumi Nara, numărul 52 mondial. Cele două au mai fost adversare în 2014 în runda inaugurală la la Estoril, când a învins Begu, scor 6-1, 7-6 (5).

Ambele jucătoare române evoluează pe jumătatea de tablou în care se află principala favorită a turneului, sportiva americană Serena Williams.

Pe cealaltă parte a tabloului se află a doua favorită, Simona Halep, care o va întâlni mâine în primul tur pe sportiva franceză Alize Cornet.

În ultimul tur al calificărilor evoluează Monica Niculescu şi Andreea Mitu. Meciurile celor două sunt programate astăzi.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net