Încă trei zile de reduceri pentru pasionaţii de sport la târgul Trocathlon

Ultima actualizare:

    Trocathlon este un târg de articole și echipamente sportive second hand
Trocathlon este un târg de articole și echipamente sportive second hand

Decathlon anunță prelungirea ediției de primăvară a Trocathlon, târgul de articole sportive folosite, până pe 14 aprilie, în toate magazinele sale din București și din țară. Lansat pe 12 martie, acest târg intermediază gratuit relația dintre potențialii vânzători sau cumpărători de articole și echipamente sportive.

Datorită popularității de care s-a bucurat inițiativa în rândul publicului larg, Decathlon a decis prelungirea cu două zile a campaniei, în vederea lichidării ultimelor 700 de produse sportive care își așteaptă cumpărătorii. Pentru a facilita accesul pasionaților de sport la articolele sale, în ultima zi a târgului, 14 aprilie, toate produsele vor beneficia de 20% reducere, în rețeaua magazinelor Decathlon din toată țara.

Trocathlon este un târg de articole și echipamente sportive second hand, aflate în stare bună, dintr-o gamă variată de discipline sportive, la care clienții interesați participă gratuit, beneficiind de consilierea permanentă a specialiștilor Decathlon. Sunt acceptate articole sportive de la diverși producători, nu doar cele achiziționate din magazinele Decathlon.

Participanții  își pot vinde produsele sportive pe care nu le mai folosesc, cu mențiunea ca acestea să fie în stare funcțională. Conform regulamentului, clientul care dorește să vândă aduce produsul la magazin, stabilește împreună cu un specialist Decathlon un preț care să-i crească șansele de vânzare și îl lasă la magazin pe toată perioada târgului. Produsul este depozitat în condiții sigure, iar dacă se vinde, clientul va fi anunțat imediat și va primi de la Decathlon un voucher cu valoarea prețului de vânzare. Dacă nu se vinde, îl poate lua înapoi sau poate decide să îl doneze unei asociații caritabile. Lista produselor care nu sunt acceptate la vânzare este disponibilă pe pagina campaniei de pe site-ul Decathlon.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net