HCM Baia Mare - Dinamo Volgograd 25-23: Un minut cât un meci!

Ultima actualizare:

    Abbingh a fost una dintre cele mai bune  jucătoare de la HCMFoto: Mediafax
Abbingh a fost una dintre cele mai bune jucătoare de la HCMFoto: Mediafax

Campioana României a avut un meci extrem de greu acasă, contra rusoaicelor de la Dinamo Volgrograd, în meciul tur al sfeturilor de finală ale Ligii Campionilor. HCM a fost condusă pe tot parcursul jocului, dar a revenit senzaţional. A egalat la 23 şi a reuşit, pe contraatac, să marcheze două goluri care îi dau prima şansă la calificare.

Calificate de 13 ori în Liga Campionilor, rusoiacele de la Dinamo Volgograd  erau văzute favorite de specialişti. Spre bucuria noastră însă, calculele acestora au fost date peste cap de fetele pregătite de Tone Tiselj.

Sosite în România după ce au parcurs 6.600 de kilometri în ultima săptămână, dintre care 1.600 doar cu autocarul, rusoiacele nu au lăsat impresia că acuză oboseala şi au condus aproape pe tot parcursul jocului. Campioana României n-a prins cea mai bună zi, însă s-a ţinut aproape de rusoaice.

Handbalistele de la Dinamo au avut un avantaj permanent de minimum un gol, pe care au sperat să-l conserve până la final, în încercarea de a pleca cu o victorie spre meciul retur, programat sâmbăta viitoare, în Ajunul Învierii.

Campioana României n-a vrut să-i trimită acasă supăraţi pe cei 2.000 de fani care au încurajat-o frenetic şi a avut o tresărire de orgoliu materializată cu două contratacuri încheiate perfect.

Returul din Rusia va fi pe viaţă şi pe moartă, handbalistele de la Baia Mare fiind la un pas de o calificare istorică în Final 4.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Orasul Vilnius FOTO getyourguide.com
image
image
image
image
image
image
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Halep jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net