HCM Baia Mare atacă Volgogradul cu o rusoaică

Ultima actualizare:

    Ksenia Makeeva a  câştigat titlul mondial  cu naţionala Rusiei
Ksenia Makeeva a câştigat titlul mondial cu naţionala Rusiei

În 2013, când Oltchim Râmnicu Vâlcea pierdea ultima semifinală de Liga Campionilor şi la scurt timp se desfiinţa, puţină lume se mai gândea că vom mai ajunge cu handbalul feminin la acest nivel. Se pare că avem teren prielnic pentru acest sport şi azi trăim din nou emoţii mari.

HCM Baia Mare a preluat nu doar din jucătoarele defunctei echipe vâlcene, ci şi din mentalitatea şi forţa ei. În foarte scurt timp, ardelencele au câştigat titlul şi doar la doua încercare au dat lovitura şi în Liga Campionilor. S-au calificat în sferturi pentru prima dată în istorie, iar azi încep cursa pentru semifinale. În faţă le stau vicecampioanele Rusiei de la Dinamo Volgograd, iar turul se va juca azi, la Baia Mare.

Arma noastră secretă se numeşte Ksenia Makeeva, “spionul” rus care sperăm să nu joace rol de agent dublu. Pivotul de 24 de ani a evoluat în perioada 2006-2014 la Volgograd, dar anul trecut a spus da mirajului băimărean. 

Având în vedere că la Dinamo nu s-a schimbat foarte mult în ultimul sezon, Makeeva e o mină de informaţii secrete pentru Tone Tiselj, antrenorul lui HCM. Baia Mare e favorită clară în această întâlnire pe care trebuie s-o câştige la cât mai multe goluri diferenţă pentru a avea o viaţă cât mai uşoară în returul de la Volgograd, de peste o săptămână.

Dacă lucrurile vor ieşi bine pentru românce, HCM va avea şansa să se bată chiar pentru trofeu pe 9 şi 10 mai, la Budapesta, pe teren neutru, unde se vor desfăşura semifinalele şi finala, în noul format al Ligii Campionilor. HCM Baia Mare – Dinamo Volgograd se va juca diseară, de la ora 18:00, în direct pe DigiSport2 şi DolceSport.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
Andres Sfait (Facebook) jpg
Ovidiu Ionescu si Bernadette Szőcs (Facebook) jpg
CSU Craiova FCSB (Sportpictures) jpg
Universitatea Cluj Dinamo (Sportpictures) jpg
Parma (Facebook) jpg
CFR Cluj Rapid (Sportpictures) jpg
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net