Halep vrea măcar un set cu Serena

Ultima actualizare:

    3-0 e scorul întâlnirilor  directe între Serena Williams  şi Simona Halep. Românca  a câştigat un singur set,  în 2011, la Wimbledon
3-0 e scorul întâlnirilor directe între Serena Williams şi Simona Halep. Românca a câştigat un singur set, în 2011, la Wimbledon

Simona Halep poate depăşi faza grupelor chiar dacă pierde următoarele două partide, cu Serena Williams şi apoi cu Ana Ivanovic. Prima condiţie e să-i ia cel puţin un set americancei în partida programată astăzi, în jurul orei 11.00, în direct la Digi şi Dolce.

Victoria categorică împotriva canadiencei Bouchard (6-2, 6-3) a pus-o pe Halep într-o postură extrem de favorabilă. Dacă Serena Williams (locul 1 WTA) îşi va confirma valoarea şi va bate tot în grupă, atunci există un scenariu în care românca va ajunge la final la egalitate de victorii cu Ivanovic şi Bouchard (ar trebui ca Halep să cedeze şi ultimul meci, contra sârboaicei, iar aceasta din urmă să piardă azi partida cu tenismena din Canada). În acest caz, toate cele trei sportive vor avea câte o singură victorie, iar departajarea se va face în funcţie de procentajul seturilor câştigate de-a lungul meciurilor din grupă. După 2-0 cu Bouchard, Halep e în prezent la sută la sută, iar cel puţin un set luat astăzi Serenei Williams ar însemna enorm în calculele ulterioare pentru accesul în semifinale.

Serena Williams
Serena Williams

În schimb, dacă Halep pierde cu Serena (indiferent de scor), iar Ivanovic o bate pe Bouchard, totul se va decide în ultima etapă. Ar fi o confruntare directă pentru locul doi între Simona Halep şi Ana Ivanovic. 

image
image
image
image
image
image
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Minge - fotbal
Dani Alves (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net