Halep se distrează la Birmingham

Ultima actualizare:

    Simona a jucat  perfect până acum  în turneul de simplu  de la Birmingham
Simona a jucat perfect până acum în turneul de simplu de la Birmingham

Simona Halep chiar pare să se fi detensionat după ultimele turnee jucate cu presiune şi încheiate prost. Numărul trei mondial evoluează din ce în ce mai bine, culmea, tocmai pe iarbă, o suprafaţă nu foarte prietenoasă ei şi românilor în general.

La Birmingham, unde e prima favorită la câştigarea turneului, Simona Halep merge ceas. A trecut de primele meciuri în minimum de seturi, dar tot mai autoritar. Asta pentru că tânăra constănţeancă s-a chinuit parcă mai mult cu Naomi Broady, în turul doi, decât cu Klara Koukalova, în optimi. Meciul a fost unul fără istoric, aşa cum o arată şi scorul, cehoaica în vârstă de 33 de ani, clasată pe locul 92 WTA, neavând practic nicio şansă. Halep şi-a atins în acest meci şi celălalt obiectiv, după cel reprezentat de acomodarea cu suprafaţa de joc, adică statul pe teren cât mai puţin posibil. Ieri a rezolvat-o pe Koukalova în doar 52 de minute.

„M-am simţit foarte bine aici, a fost un meci bun pentru mine. Îmi place suprafaţa şi vreau să mă bucur de meciurile următoare, să joc cu mai mare plăcere şi cu mai puţină încrâncenare”, a declarat Halep. Pentru Simona urmează în sferturi o partidă ceva mai grea, cu franţuzoaica Kristina Mladenovic. Cum pe culoar mai are doar două jucătoare din top 10, Carla Suarez Navarro şi Angelique Kerber, Halep e decisă să câştige primul şi ultimul ei turneu pe iarbă dinaintea marei mize: Wimbledon.

Klara Koukalova
Klara Koukalova

A jucat şi la dublu după doar o oră

Simona Halep vrea să profite la maximum de prezenţa la Birmingham şi s-a înscris, destul de necaracteristic ei, şi la proba de dublu. Ieri, la doar o oră după victoria cu Koukalova, dar după încheierea ediţiei, românca şi britanica Heather Watson le-au întâlnit pe spanioloaicele specialiste ale acestei probe, Anabel Medina Garrigues şi Arantxa Parra-Santonja. Halep şi-a asigurat deja la Birmingham 18.500 de dolari şi 100 de puncte WTA.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Halep jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net