Halep în presa internaţională: "Fulgerul n-a lovit de două ori"

Ultima actualizare:

    Simona Halep a fost învinsă de Serena Williams
Simona Halep a fost învinsă de Serena Williams

Presa internaţională a notat, duminică, după finala Turneului Campioanelor, câştigată de Serena Williams în faţa Simonei Halep, că pentru americancă acest succes este o "răzbunare dulce" după eşecul din grupe în faţa româncei şi că pentru constănţeancă "fulgerul nu a putut lovi de două ori".

"Răzbunare atât de dulce pentru Serena Williams...", a notat CNN.com. "La patru zile după ce a suferit o înfrângere umilitoare în faţa Simonei Halep, Serena Williams a răsturnat situaţia şi a câştigat pentru a cincea oară Turneul Campioanelor, printr-o victorie zdrobitoare - 6-3, 6-0", menţionează sursa citată.

"Serena Williams se răzbună pe Halep şi câştigă pentru a treia oară consecutiv Turneul Campioanelor", a scris agenţia France Presse. "Americanca Serena Williams a zdrobit-o cu 6-3, 6-0 pe românca Simona Halep în finală, luându-şi revanşa în faţa celei care i-a administrat miercuri cea mai severă înfrângere de după 1998", adaugă AFP.

Wtatennis.com consideră că Williams a dominat-o pe Halep, la două zile după ce a suferit "o înfrângere devastatoare" în faţa româncei. "Numărul 1 mondial a câştigat Turneul Campioanelor pentru a cincea oară. (...) În plus, o orhidee a primit numele ei", menţionează site-ul WTA.

Site-ul oficial al Turneului Campioanelor notează de asemenea că Serena Williams s-a răzbunat în finală după înfrângerea suferită în grupe în faţa Simonei Halep. "La patru zile după ce a trăit una din cele mai severe înfrângeri din carieră, Serena Williams s-a răzbunat într-un mod spectaculos, zdrobind-o pe Simona Halep, 6-3, 6-0, în finala Turneului Campioanelor", scrie wtafinals.com.

"Fulgerul nu a putut lovi de două ori pentru Halep, care a învins-o pe Williams cu 6-0, 6-2 în urmă cu cinci zile, în grupe", notează Sports Illustrated. "Imediat după înfrângerea din grupă, Williams a spus că abia aşteaptă revanşa. Însă nu a realizat că va avea şansa atât de curând şi faptul că Williams a ajuns în finală i s-a datorat în parte lui Halep: jucătoarea de 23 de ani i-a asigurat singură locul lui Williams în semifinale câştigând un set vineri în faţa Anei Ivanovici", adaugă si.com.

Jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 4 WTA, a pierdut, duminică, finala Turneului Campioanelor, fiind învinsă, cu scorul de 6-3, 6-0, de americanca Serena Williams, locul 1 WTA, după un meci care a durat o oră şi nouă minute.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
FCSB Rapid (Sportpictures) jpg
FotoJet (25) jpg
Zinedine Zidane (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net