Halep: «Nu contează pe ce loc sunt, eu vreau să câştig titluri»

Ultima actualizare:

    Simona s-a şi distrat  la întâlnirea cu ziariştii
Simona s-a şi distrat la întâlnirea cu ziariştii

Simona Halep îşi începe azi parcursul la turneul de la Madrid, acolo unde anul trecut a jucat finala. Meciul cu Alize Cornet va fi în direct la DolceSport, în cursul după-amiezii.

Înainte de a intra în competiţie, Simona Halep a participat la o întâlnire cu ziariştii prezenţi în capitala Spaniei. Acolo, ea a vorbit atât despre adversara din meciul de azi, franţuzoaica Alize Cornet, cât şi despre planurile ai în actualul sezon. „Este un meci greu încă din primul tur, mă aştept să fie unul foarte lung, pentru că ea returnează foarte bine, am jucat de câteva ori împotriva ei şi ştiu cum joacă”, a spus Halep despre meciul ei de debut la actuala ediţie a turneului madrilen.Românca a recunoscut că se simte ca acasă la Madrid. „Totul e foarte plăcut. Mâncarea e bună, complexul la fel, hotelul. Condiţile sunt foarte bune. Mă simt ca acasă aici, patronul e român, chiar vreau să-i mulţumesc încă o dată că în ediţiile trecute am primit mai mulţi ani wild-card-uri care m-au ajutat foarte mult. Aici am început că joc un tenis bun, la ediţia din 2013, de aceea e un turneu special”, a mai spus jucătoarea noastră.

Aflată în prezent pe locul secund în lume, Simona a recunoscut că nu se gândeşte să devină lider mondial în viitorul apropiat, ci să cucerească un titlu de Grand Slam: „Pentru mine, clasamentul nu e atât de important. E mai important să câştig meciuri, turnee, dacă pot. Dar mă bucur foarte mult să fiu iar pe locul 2. Visul meu e să câştig un turneu de Grand Slam şi apoi să fiu numărul 1, dacă va fi posibil vreodată”, a explicat, cu modestie, românca. Ieri, după închiderea ediţiei, au mai jucat în Spania alte patru românce.

Este pe coperta unei reviste australiene

Simona Halep devine un nume cunoscut în întreaga lume. În Australia, cea mai prestigioasă revistă de tenis – Australian Tennis Magazine - o consideră principala favorită la Roland Garros. Drept urmare, au pus-o pe coperta numărului din luna mai, unul dedicat turneului parizian.

Este pe coperta unei  reviste australiene
Este pe coperta unei reviste australiene

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net