Greu fără Neagu! Nu poate fi înlocuită la echipă

Ultima actualizare:

    Handbalistele din  naţionala României  au fost învinse  categoric de Ungaria
Handbalistele din naţionala României au fost învinse categoric de Ungaria

Uşor accidentată, Cristina Neagu a fost menajată în vederea Campionatului European care va începe duminică. Vedeta naţionalei noastre e însă imposibil de înlocuit.

Sâmbătă şi duminică, la Cluj-Napoca, selecţionerul spaniol Ambros Martin a făcut ultima repetiţie înainte de turneul final al Campionatului European din Suedia, care bate la uşă. Cum victoria cu formaţia secundă a României (31-23) n-a fost decât un antrenament cu public, edificator trebuia să fie testul din finala Trofeului Carpaţi contra puternicei echipe a Ungariei. Maghiarele s-au impus destul de confortabil (29-24), scoţând în evidenţă punctele slabe din tabăra noastră. Astfel, s-a văzut clar că lipsa Cristinei Neagu (cea mai valoroasă jucătoare a lumii e afectată de o entorsă) de pe linia de 9 metri nu poate fi compensată, în ciuda eforturilor făcute de Cristina Zamfir (6 goluri), Eliza Buceschi (5) şi Melinda Geiger (4). 

Rămâne de văzut dacă Neagu se va recupera în totalitate în această săptămână, de forma sa fizică depinzând în mare parte şansele României de a lua o medalie la Europene. Tricolorele dispută primul meci luni, 5 decembrie, contra campioanei mondiale Norvegia, într-o grupă din care mai fac parte Rusia şi Croaţia. Primele trei clasate se califică în faza următoare a competiţiei.

simeon stalpnicul png

Brădeanu s-a retras fără lacrimi

simeon stalpnicul png

Turneul amical disputat la Cluj-Napoca la finalul săptămânii trecute a consemnat retragerea din activitatea internaţională a Aureliei Brădeanu (37 de ani), una dintre cele mai valoroase handbaliste ale României în ultimele două decenii. „Mi-am propus să nu plâng şi am rezistat. Am trăit cei mai frumoşi 17 ani din carieră la echipa naţională, cu bune şi cu rele, cu bucurii şi cu dezamăgiri”, a spus “Mica” Brădeanu, care a avut parte de o festivitate emoţionantă în faţa a 3.000 de spectatori.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net