Frumoasele din volei s-au dus la «tăiere»

Ultima actualizare:

    Ioana Baciu este una dintre  cele mai frumoase  voleibaliste din România
Ioana Baciu este una dintre cele mai frumoase voleibaliste din România

Naţionala de volei feminin a României stă excelent doar la capitolul frumuseţe. Pe plan sportiv, fetele noastre se pregătesc să se întoarcă acasă de la Euro 2015 cu trei înfrângeri din tot atâtea meciuri.

Pentru România, Campionatul European de volei va dura, cel mai probabil, trei zile. Sâmbătă, duminică şi luni, tricolorele îşi vor disputa la Eindhoven (Olanda) meciurile din „grupa morţii”, una din care mai fac parte Serbia, Germania şi Cehia. Inexplicabil, selecţionerul argentinian al României, Guillermo Gallardo, le-a spulberat jucătoarelor sale orice şansă de a obţine o performanţă notabilă.

„Putem câştiga un set, chiar mai bine. Ar fi extraordinar să câştigăm un set. În special cu Cehia este posibil”, a spus tehnicianul sud-american. Ce să înţeleagă tinerele voleibaliste ale României? Că orice surpriză este exclusă şi că se duc, practic, ca mielul la tăiere în Olanda. Ulterior, Gallardo a în încercat să-şi schimbe discursul, inutil însă. “Să nu se înţeleagă că nu vom încerca să câştigăm. Personal, cred că Cehia ar fi cea mai slabă dintre cele trei adversare. Urmează Germania şi apoi Serbia. Le-am spus fetelor că în teren sunt şase contra şase şi nu se ştie ce se poate întâmpla”, a precizat argentinianul.

Aşadar, în aşteptarea unei minuni, nu ne rămâne decât să ne uităm resemnaţi la meciurile României şi să admirăm, eventual, corpurile bine lucrate ale voleibalistelor noastre. În acest sens, cel mai bun exemplu ni-l dă Ioana Baciu (25 de ani), de departe cea mai sexy jucătoare dintre cele 13 care ne vor reprezenta la Europeanul din Olanda.

Programul României

  • Sâmbătă    România – Cehia    16.00, DolceSport 3
  • Duminică    România – Germania    16.00, DolceSport 1
  • Luni    România – Serbia    21.00, DolceSport 2

*Se califică în faza eliminatorie primele trei clasate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net