Licitaţie pentru fostul rugbyst Petre Mitu, diagnosticat cu scleroză amiotrofică

Ultima actualizare:

    Fostul sportiv a fost diagnosticat cu o boala gravă, incurabilăFoto:dolce-sport.ro.
Fostul sportiv a fost diagnosticat cu o boala gravă, incurabilăFoto:dolce-sport.ro.

Federatia Romana de Rugby este alaturi de fostul rugbyst Petre Mitu, recent diagnosticat cu scleroza laterala amiotrofica, o boala neuro-degenerativa fara posibilitate de vindecare.

Pentru a-l ajuta pe “Pia” sa lupte cu aceasta afectiune, FRR organizează o licitaţie caritabilă pe 22 noiembrie 2014, la orele 16:00, înaintea meciului test Romania – Canada (sala de sedinte a COSR).

Toti cei care isi doresc sa faca parte din echipa sportivului roman sunt asteptati sa participe la eveniment si sa se bucure de obiectele de colectie puse in joc: tricouri cu autografe, baloane, toate povestind despre istoria rugbyului romanesc si international. (lista completa cu produse si preturile de pornire vor fi publicate joi dupa-amiaza pe FRR.ro)

Petre Mitu, in varsta de 37 ani, a contorizat peste 30 de selectii in nationala Romaniei, fiind chiar si capitan al acesteia. A fost nevoit sa se retraga in 2001 din cauza unei accidentari, scrie primatv.ro.

Scleroza Laterală Amiotrofică, boala care a dat naştere provocării Ice Bucket, este extrem de gravă şi duce la degenerarea întregului sistem nervos, pacientul ajungând să nu se mai poată mişca deloc. În România, cel mai cunoscut caz este cel al regretatului actor Şerban Ionescu, care a decedat acum doi ani, după luni de chin prin spitale.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Halep jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
Corvinul Hunedoara, castigatoarea Cupei Romaniei (Sportpictures) jpg
Gica Hagi 1 1280x720 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net