Fetelor, probleme? Neagu şi Vărzaru, gonite de pe plajă

Ultima actualizare:

    Cristina Vărzaru şi Cristina Neagu au vrut să stea la plajă  însă norii le-au trimis la hotelFoto: Alex Muscaliu
Cristina Vărzaru şi Cristina Neagu au vrut să stea la plajă însă norii le-au trimis la hotelFoto: Alex Muscaliu

Apar în vizorul publicului doar când au meciuri cu echipa de club sau cu echipa naţională. Fotoreporterii Click! au reuşit însă să surprindă două dintre cele mai bune handbaliste ale României, Cristina Neagu şi Cristina Vărzaru, în ipostaze neobişnuite.

Sunt sportive cunoscute, însă doar prin prisma meseriei. Nu obişnuiesc să apară la evenimente mondene şi ţin cu tot dinadinsul ca viaţa lor privată să rămână privată. Cu toate astea, Click! vă prezintă imagini exclusive cu două dintre cele mai bune handbaliste ale ţării, Cristina Neagu şi Cristina Vărzaru, din mini-vacanţa petrecută pe litoralul Mării Negre. În vârstă de 35 de ani,  extrema dreaptă a celor de la CSM Bucureşti şi-a dorit un week-end liniştit la Mamaia, alături de buna ei prietenă, Cristina Neagu, 25 de ani, interul echipei Buducnost Podgorica, din Muntenegru. Colege la naţionala României, ele au vrut să profite din plin de vremea de la mare şi au ales să se relaxeze la o plajă de fiţe din Mamaia.

După o ”repriză” scurtă de soare, norii au invadat cerul şi le-au făcut pe fete să renunţe la ideea de bronzat. Supărate că n-au apucat să prindă ultravioletele, Vărzaru şi Neagu şi-au strâns lucrurile şi au plecat, dezamăgite, spre hotel.

Fetele şi-au strâns  rapid bagajele  şi au plecat
Fetele şi-au strâns rapid bagajele şi au plecat
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net