Fed Cup: N-am scăpat de Bouchard

Ultima actualizare:

    Bouchard  este numărul 7  mondial
Bouchard este numărul 7 mondial

România va juca în Canada fără Simona Halep şi Monica Niculescu, în întâlnirea din acest sfârşit de săptămână din Fed Cup. Canadienii au reuşit să o convingă pe Eugenie Bouchard să facă parte din lot. Şi aşa, tot noi avem prima şansă.

Clasată pe locul 7 în lume, Bouchard va fi lidera echipei Canadei şi cea mai bine clasată jucătoare care va evolua în confruntarea de Fed Cup Canada – România în meciurile programate la Montreal, la 18 şi 19 aprilie. ”E ceva special pentru mine că meciul de Fed Cup va avea loc în oraşul meu natal, Montreal. Sper ca toată lumea să vină să vadă tenis de calitate să şi să susţină Canada”, a declarat Bouchard. 

În vârstă de 21 de ani, Bouchard nu trece deloc printr-o perioadă bună, victoriile sale din circuit fiind foarte rare. Chiar dacă e un nume important, venirea ei la echipă e bună doar pentru vânzarea biletelor şi, eventual, pentru menţinerea suspansului. Căci, presupunând că ea îşi va câştiga ambele meciuri,  tot nu are cine să facă punctul trei pentru Canada. Ea e secondată de Sharon Fischman, locul 206 WTA, care nu poate emite pretenţii în faţa jucătoarelor noastre, mai ales că e şi puţin accidentată. Iar la dublu, dacă se va ajunge la acel meci, Irina Begu şi Raluca Olaru sunt favorite clare.

S-au reunit la aeroport 

Echipa de Fed Cup a României a avut cea mai interesantă reunire dintre toate participantele în această fază de baraje din Cupa Federaţiei. Fetele noastre s-au reunit pe aeroportul din Montreal. Plecaţi duminică dimineaţă din ţară, Raluca Olaru, Alina Tecşor Cercel şi ceilalţi membri ai staff-ului au ajuns seara la Montreal. Acolo unde, cu un alt avion, cam în acelaşi timp, au aterizat şi cele trei fete care au jucat la Charleston: Irina Begu, Andreea Mitu şi Alexandra Dulgheru.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tatarusanu CAPTURA TV jpg
image
image
image
image
image
image
Sorana Cirstea jpg
FC Barcelona (EPA) jpg
Atalanta Bergamo (EPA) jpg
Michael Schumacher (EPA) jpg
terenuri bcr sport arena streetball jpg
Novak Djokovic FOTO Profimedia (1) jpg
FCSB (Sportpictures) jpg
Neil Lennon, antrenor la Rapid (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net