Fed Cup Canada România. S-a stabilit ordinea meciurilor!

Ultima actualizare:

    Irina Begu a prins curaj după ce şi săptămâna trecută, la Madrid, a ajuns până în sferturiFoto: Cosmin Iftode
Irina Begu a prins curaj după ce şi săptămâna trecută, la Madrid, a ajuns până în sferturiFoto: Cosmin Iftode

„Barajul” dintre România şi Canada pentru promovarea în prima Grupă Mondială a Cupei Federaţiei la tenis feminin debutează în această seară la Montreal cu primele două întâlniri de simplu. Fed Cup Canada România: Irina Begu şi Alexandra Dulgheru intră în luptă de la ora 20.00, în direct la DolceSport.

Fed Cup Canada România: Begu deschide balul

Irina-Camelia Begu o va întâlni pe Francoise Abanda, iar Alexandra Dulgheru va juca în companiei Eugeniei Bouchard, sâmbătă, în prima zi a întâlnirii Canada - România, din Fed Cup, programată la Montreal. Fed Cup Canada România: conform tragerii la la sorţi, Irina Begu e mare favorită în faţa unei jucătoare de numai 18 ani, în timp ce Alexandra Dulgheru va încerca să producă surpriza în compania vedetei locale Eugenie Bouchard.

Fed Cup Canada România: Begu – Bouchard, meciul-cheie

Dacă favoritele se vor impune sâmbătă, în prima zi, Irina Begu şi Eugenie Bouchard vor disputa duminică o întâlnire crucială în privinţa stabilirii echipei calificate în prima Grupa Mondială a Cupei Federaţiei. Fed Cup Canada România: Meciul Begu – Bouchard e programat duminică, ora 20.00, în direct la DolceSport.

Fed Cup Canada România: Meciul de dublu poate fi decisiv

Cum canadiencele se bazează pe două puncte obţinute la simplu de vedeta Eugenie Bouchard (locul 7 în lume), calculele hârtiei duc spre un 2-2 după primele patru întâlniri. În aceste condiţii, calificarea în Grupa Mondială se va juca la „dublu”. Cel mai probabil, România le va avea în teren pe Irina Begu şi pe „specialista” Raluca Olaru, care se axează în competiţiile WTA doar pe meciurile de dublu. Fed Cup Canada România: comparativ cu Cupa Davis la masculin, partida de dublu în Cupa Federaţiei este cea care încheia confruntarea, având caracter decisiv.

Fed Cup Canada România: în elită după 23 de ani?

Învingătoarea disputei de la acest final de săptămână de la Montreal se va califica în Grupa Mondială I a Cupei Federaţiei, ediţia 2016. Pentru România, ar fi performanţă cu care nu s-a mai întânit de 23 de ani, mai exact din 1992. După o ascensiune începută anul trecut în eşalonul al treilea al lumii, România a ajuns la un singur pas de îndeplinirea obiectivului, accesul între primele opt naţionale ale lumii. „Barajul” din deplasare cu Canada are o încărcătură psihologică aparte, dată în special de refuzul Simonei Halep (locul 3 WTA) de a participa la acest meci

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kate, William și Harry, Foto Getty (2) jpg
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net