Faze tari din tenis de masă

Ultima actualizare:

    Otilia Bădescu ocupă un loc de frunte în faze tari din tenis de masăfoto: Mediafax
Otilia Bădescu ocupă un loc de frunte în faze tari din tenis de masăfoto: Mediafax

Tenisul de masă nu este unul dintre sporturile preferate ale românilor. Cu toate astea, ping-pongul oferă meciuri memorabile, atât prin dramatism, cât și prin spectaculozitate. Iată câteva faze tari din tenis de masă!

Asiaticii sunt cei mai buni la acest sport, și, cum este de așteptat, jocul lor este cel mai spectaculos. în topurile mondiale, în ultimii ani, primele locuri au fost ocupate de jucători din China, Japonia, Taiwan sau Koreea, foarte puțin jucători din afara continentului asiatic urcând spre locurile fruntașe. Totuși, ei au oferit faze tari din tenis de masă.

Valoarea ridicată a jucătorilor de tenis de masă de pe continentul asiatic, dar şi numărul lor foarte mare a făcut ca aceştia să plece din ţările lor şi să joace sub culorile altor ţări. Evident, după ce au primit în prealabil cetăţenia ţărilor adoptive...

Faze tari din tenis de masă, locul 2

Ma Long este unul dintre specialiștii acestui sport. Chinezul în vârstă de 26 de ani a fost catalogat de specialiști ca fiind unul dintre cei mai spectaculoși jucători de tenis de masă. Chinezul a impresionat prin diversitatea loviturilor și prin faptul că reușește să facă puncte din situații imposibile.

De altfel asiaticul a fost al doilea în ierarhia mondială a anului trecut, ceea ce vorbeşte de la sine despre forţa şi talentul său. El este component de bază al naţionalei Chinei, cu care a cucerit mai multe titluri decât ar putea ţine minte. E campion olimpic în 2012 şi de 6 ori campion al lumii, primul titlu cucerindu-l, cu echipa, în 2006, la Bremen, în Germania.

Faze tari din tenis de masă, locul 3

De-a lungul timpului, România a avut campioni europeni, atât în probele individuale, cât și pe echipe. Una dintre cele mai mari jucătoare pe care le-a avut țara noastră, Otilia Bădescu, poate intra cu succes într-un clasament al punctelor de senzație reușite. În retrospectiva noastră, faze tari din tenis de masă, ea poate fi inclusă direct în top.

În vârstă de 45 de ani, Otilia Bădescu a fost una dintre cele mai mari jucătoare din ROmânia. Ea a cucerit măcar o medalie la Mondiale sau Campionate Europene în fiecare an din 1986 (când avea 16 ani) până în 2005! Este una dintre cele mai lungi serii ale unei jucătoare de tenis de masă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net