Fantastic! Ce a păţit Simona Halep în plină stradă

Ultima actualizare:

    Simona Halep are fani în toată lumeaFoto: Arhiva personală
Simona Halep are fani în toată lumeaFoto: Arhiva personală

Simona Halep se bucură de o popularitate fantastică, atât în ţară, cât şi pe meleaguri străine. Jucătoarea de tenis a povestit că a început să fie recunoscută pe stradă de oameni încă de la Roland Garros 2014, dar că nu are planuri să îşi ia bodyguarzi.

Simona Halep este una dintre cele mai cunoscute jucătoare de tenis din lume, iar acest lucru e evident când iese în public. Românca a povestit, conform foxsports.com, că momentul crucial, când şi-a dat seama că e populară, a fost finala din 2014 a turneului de la Roland Garros. 

"Toată lumea mă recunoştea oriunde mergeam. Toată lumea îmi cerea să se fotografieze cu mine. Unele persoane îmi cereau permisiunea să mă sărute", a spus Simona Halep într-un interviu pentru ESPN. Totuşi, ea a recunoscut că nu a simţit nevoia niciodată de pază, pentru că oamenii sunt foarte prietenoşi. 

"Nu am nevoie de pază, pentru că oamenii sunt drăguţi cu mine şi doar mă felicită atunci când mă văd, astfel că este în regulă", a completat Halep.

Simona Halep va juca sâmbătă spre duminică noaptea (5 spre 6 septembrie), în turul doi al turneului de la US Open, împotriva americancei Shleby Rogers. Românca s-a calificat deja în Turneul Campioanelor, competiţie care se desfăşoară la Singapore. 

"Sunt foarte bucuroasă că m-am calificat din nou pentru Turneul Campioanelor. Anul trecut am avut un parcurs bun, am ajuns în finală şi în grupe am învins-o pe Serena. Voi face tot ce voi putea pentru a avea rezultate şi mai bune în acest an", a declarat Simona Halep.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net