EXCLUSIV Mayweather a sărbătorit victoria alături de un român

Ultima actualizare:

    Ronald Gavril, alături de  Floyd Mayweather, chiar  la petrecerea ţinută în casa  americanului, după meciFoto: Arhivă Personală
Ronald Gavril, alături de Floyd Mayweather, chiar la petrecerea ţinută în casa americanului, după meciFoto: Arhivă Personală

Floyd Mayweather a rămas regele boxului la categoria semi-mijlocie, după ce l-a învins pe Many Pacquiao în “Meciul Secolului”. Superstarul american, cunoscut pentru petrecerile extravagante pe care le dă după victorii, a ales de această dată să chefuiască acasă la el, alături doar de familie şi prietenii apropiaţi. Printre ei s-a aflat şi boxerul român Ronald Gavril, cel care din 2013 a intrat sub aripa protectoare a lui Floyd şi a echipei lui.

Cel mai mediatizat meci de box l-a avut câştigător pe Floyd Mayweather, americanul învingându-l la puncte pe rivalul său filipinez, Many Pacquiao. Partida disputată la cazinoul MGM din Las Vegas a fost urmărită de zeci de milioane de oameni la televizor şi de peste 16.000 din arenă.  Un român s-a aflat extrem de aproape de ring: Ronald Gavril, unul dintre cei mai talentaţi boxeri profesionişti ai momentului. Plecat din România şi stabilit în Vegas, băcăuanul de 28 de ani a intrat în echipa lui Mayweather în 2013, atunci când Floyd i-a remarcat tehnica şi calităţile şi i-a pus pe masă un contract. Face parte din TMT (n.r. - The Money Team) şi este mereu prezent la acţiunile echipei.

Mayweather  a câştigat la puncte  meciul cu Pacquiao
Mayweather a câştigat la puncte meciul cu Pacquiao

Ronald a povestit în exclusivitate pentru Click! faptul că n-a avut nici un fel de emoţie pentru deznodământul partidei, pentru că ştia că prietenul şi mentorul său Floyd e extrem de bine pregătit: “El a ştiut tot timpul ce face, e genul de boxer care se adaptează foarte repede la orice stil, în orice situaţie şi e şi un foarte bun încasator. Din punctul meu de vedere, a câştigat fără probleme meciul. Nu te poţi bate cu Mayweather de la distanţă. Many nu a fost destul de agresiv, nu a făcut nici o combinaţie. Cu ce voia să câştige? Floyd e greu de atins, e  cel mai bun”.

Românul, cu Paris Hilton,  la gala de sâmbătă
Românul, cu Paris Hilton, la gala de sâmbătă

O asemenea victorie trebuia sărbătorită în stil mare, aşa cum, de fapt, pugilistul american obişnuieşte să facă după fiecare succes, dar de această dată a ales altceva. “Am fost duminică seară acasă la Floyd. Ne-am strâns toţi din echipă, familia lui şi prietenii foarte apropiaţi. Ne-am uitat din nou la meci, am comentat, am mâncat şi am discutat. A  fost un moment special în viaţa mea. Printre invitaţi a fost şi rapperul Flo Rida, e prieten foarte bun cu Floyd”, ne-a povestit Ronald.

Ronald, alături de Flo Rida,  la petrecerea lui Floyd
Ronald, alături de Flo Rida, la petrecerea lui Floyd

Click! spune

Ronald Gavril, 28 de ani, a participat cu echipa de box amator a României la 3 campionate mondiale şi 3 europene şi a cucerit de 2 ori “Centura de Aur”. A trecut la profesionişti în 2011, are 12 meciuri şi o singură înfrângere.

I-a prezis că va fi campion mondialRonald are 12 meciuri la profesionişti şi o singură înfrângere. Venirea în echipa lui Mayweather a adus numai lucruri bune în cariera sportivului român. “Sunt foarte fericit că Floyd este alături de mine. Am muncit mult ca să ajung unde sunt acum, dar prin muncă şi ambiţie se poate realiza orice în viaţă! Este un om foarte bun, mă ajută des cu sfaturi. Mi-a spus că voi fi campion mondial foarte curând şi sper să se adeverească previziunea lui”, ne-a mărturisit Gavril.

«Floyd ştia de Nadia, Hagi şi Ceauşescu»Nu de puţine ori singurele repere pe care străinii le au despre România sunt numele unor personalităţi din lumea sportului. Este şi cazul lui Floyd Mayweather. “Nu m-a întrebat lucruri despre ţara noastră, dar ştia de Nadia Comăneci, Gică Hagi şi chiar de Ceauşescu. El este un tip foarte deschis, volubil, prietenos şi, cel mai important, un om foarte bun”, ne-a povestit Ronald.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Oleksandr Usyk si Tyson Fury (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
CFR Cluj Farul Constanta (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net