Duelul "stelelor"! Simona Halep şi Ilie Năstase vor juca un meci demonstrativ

Ultima actualizare:

    Simona Halep joacă azi în sfeturile de finală
Simona Halep joacă azi în sfeturile de finală

Simona Halep şi Ilie Năstase vor susţine un meci demonstrativ, vineri, în staţiunea Buşteni, cu ocazia inaugurării arenei de tenis "Ilie Năstase", obiectiv construit în cadrul unui proiect european derulat de autorităţile locale.

Potrivit datelor furnizate de purtătorul de cuvânt al Primăriei Buşteni, Adriana Vâjeu, Simona Halep şi Ilie Năstase, ambii cetăţeni de onoare ai oraşului Buşteni, au fost invitaţi să susţină, vineri după-amiază, un meci demonstrativ cu ocazia inaugurării arenei de tenis "Ilie Năstase", situată în apropierea sediului primăriei.

Ilie Năstase
Ilie Năstase

Meciul demonstrativ este programat să aibă loc vineri, începând cu ora 17.00, şi face parte dintr-o serie de evenimente organizate în cadrul acţiunii "Buşteni, o staţiune renăscută".

Primarul din Buşteni, Emanoil Savin, a declarat că tot vineri vor primi titlul de cetăţean de onoare al oraşului medicii Irinel Popescu şi Ioan Lascăr, actorul Horaţiu Mălăele şi gimnasta Sandra Izbaşa.

De asemenea, vineri după-amiază, în staţiunea Buşteni va avea loc un concert susţinut de Paula Seling şi Marcel Pavel la care, potrivit primarului staţiunii, sunt aşteptaţi aproximativ 3.000 de turişti.

Arena de tenis, care poartă numele lui Ilie Năstase a fost construită în cadrul proiectului cu finanţare europeană "Modernizarea infrastructurii şi creşterea calităţii serviciilor turistice în staţiunea Buşteni", este amenajată în aer liber, dispune de 500 de locuri pentru spectatori şi are o suprafaţă de aproximativ 650 de metri pătraţi.

Proiectul european în cadrul căruia a fost construită arena de tenis are o valoare de peste 15 milioane de lei şi include de asemenea construirea altor obiective, respectiv a unui pavilion muzical, a unui loc de joacă pentru copii, amenajarea unor parcuri în staţiune, reabilitarea unor străzi şi realizarea unei instalaţii de iluminat pentru pârtia Kalinderu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net