Dragomir, dezvăluiri despre sacrificiile familiei Simonei Halep!

Ultima actualizare:

    Simona Halep
Simona Halep

Fostul şef al LPF, Dumitru Dragomir, a declarat că părinţii Simonei Halep şi-au dat toată averea pentru ca ea să poată face tenis de performanţă.

"Ce a făcut Halep este o mândrie naţională. Nici nu vreau să-mi imaginez ce e la machedoni. Cred că au tăiat capetele la vreo cinci berbeci, grătarele ard de zor!

Cred că Serena avea pulsul 300 la cât a fugărit-o Simona şi dacă o prinde acum, o bate şi pe Şarapova. Rezultatul e fenomenal.

Toate agenţiile din lume vorbesc de România, dar într-o săptămînă, două, găsim noi ceva s-o bălăcărim. Şi la tribunal, unde am am văzut meciul pe telefon, lumea vorbea numai de Halep.

Nici Simona nu cred că îşi imagina că o va bate în halul ăsta pe Serena. Nu are forţă săraca, dar are o tehnică fenomenală. O putem pune pe Simona lângă Nadia şi Ilie Năstase, iar din punct de vedere al mediatizării îi întrece.

Halep va deveni cel mai bine plătit sportiv din România...Părinţii ei şi-au vândut casele pentru ca ea să poată face carieră. Tatăl ei şi-a vândut averea! Dacă nu ar fi avut performanţe, ar fi rămas săraci", a declarat Dragomir la LookTV.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net