A "demolat-o" pe Bouchard

Ultima actualizare:
Canadianca Eugenie Bouchard
Canadianca Eugenie Bouchard

Simona Halep a obţinut primele puncte în grupa roşie de la Turneul Campioanelor, după succesul clar, în două seturi, în faţa canadiencei Eugenie Bouchard, cea care o eliminase în semifinale la Wimbledon.


    Canadianca Eugenie Bouchard
Canadianca Eugenie Bouchard

Meciul cu Bouchard nu a avut istoric. Românca, aflată pe locul patru mondial, s-a impus în primul set cu 6-2, lăsându-i extrem de puţine puncte adversarei sale. În setul secund Bouchard a mai echilibrat jocul, însă nu a putut face faţă ”taifunului Halep”, Simona închizând meciul cu 6-3, după o oră şi opt minute de joc. ”Sunt foarte fericită că am reuşit această victorie. M-am simţit foarte bine pe teren şi cred că şi cei din public s-au simţit bine şi au apreciat spectacolul pe care l-au văzut. Am fost agresivă şi am greşit foarte puţin”, au fost cuvintele Simonei imediat după meci. Halep a avut parte de o susţinere puternică din tribună şi a ţinut să le mulţumească celor care au încurajat-o permanent: “Mi-am auzit de mult ori numele şi aceste scandări m-au motivat. Îi am alături de mine pe părinţi, dar şi prietenii foarte buni şi este ceva fenomenal să mă pot bucura cu ei de acest succes”. Pentru tenismana din România urmează confruntarea cu liderul WTA. “Mă voi pregăti normal pentru meciul cu Serena Williams. Nu am jucat anul acesta contra ei şi de abia aştept meciul. Mă voi lupta pentru fiecare punct!”, a spus Halep.

Şi-a cumpărat pantofi cu biluţe

serena jpeg

Românca  a avut o duminică agitată, răspunzând zecilor de întrebări venite din partea ziariştilor din întreaga lume. Aceştia au fost fascinaţi nu atât de răspunsuri, cât de pantofiorii cu ciucuraşi – biluţe cu care a fost încălţată. Simona Halep şi-a cumpărat special ţinuta pentru întâlnirea cu ziariştii. ”Chiar sâmbătă am fost aici, la Singapore, şi mi-am cumpărat hainele cu care sunt îmbrăcată acum”, a mărturisit ea.

80 de minute pentru victoria Serenei


    Foto: AP
Foto: AP

Turneul Campioanelor, desfăşurat la Singapore, a debutat ieri, primul meci fiind între liderul mondial, Serena Williams, şi sârboaica Ana Ivanovici. Americanca a demolat-o pe Ivanovici, pe teren partida fiind mult mai lejeră decât o arată scorul, 6-4, 6-4. Astfel, Serena, triplă câştigătoare a trofeului, a avut nevoie doar de 80 de minute pentru a obţine primele puncte în grupa roşie. Pentru Serena Williams este a patra victorie din cele cinci meciuri disputate în acest sezon contra Anei Ivanovici, iar scorul partidelor directe este 8 la 1.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net