De Valentine's Day, Ada Nechita a ales să rămână încă doi ani în Baia Mare

Ultima actualizare:
erzhewtzwe
erzhewtzwe

Extrema naţionalei României de handbal, Ada Nechita, şi-a ales cea mai potrivită zi de a semna un nou acord cu gruparea HCM Baia Mare. Taman de „Ziua Îndrăgostiţilor" aceasta a decis să îşi prelungească contractul cu băimărenii, poate şi ca un cadou pentru primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheş.

Relaţia dintre cei doi, cunoscută deja de majoritatea maramureşenilor a atins astăzi un nou prag important. După ce jucătoarea de handbal a negociat pentru mai multe zile cu oficialii clubului, aceasta a ales să semneze tocmai astăzi, 14 februarie, de Valentines Day. Potrivit unor apropiaţi ai jucătoarei, acesta ar fi cadoul handbalistei pentru primarul Cătălin Cherecheş cu ocazia acestei zile. Se ştie deja că Ada Nechita a fost ofertată de mai multe echipe de top din Europa, însă ea a spus în cadrul unei conferinţe de presă că motivul şederii sale la echipa din Ardeal ar fi performanţa. Chiar şi aşa, relaţia edilului cu Ada Nechita este deja cunoscută şi astăzi cei doi au semnat probabil un acord de-a mai rămâne pentru cel puţin doi ani alături.

greha
greha

Extrema dreaptă, în vârstă de 30 de ani, a ajuns în Baia Mare în vara anului trecut, după 14 ani petrecuţi la Oltchim Râmnicu Valcea, perioadă în care a câştigat tot ce se putea la nivel naţional şi a jucat o finală de Champions League.

În ceea ce priveşte relaţia sa cu primarul Cătălin Cherecheş a fost teoretic făcută oficial în luna septembrie a anului trecut, când cei doi s-au afişat împreună la zilele municipiului Baia Mare, unde au fost filmaţi în timp ce petreceau câteva momente de tandreţe.

În timp ce acesta a fost cadoul oferit primarului, mai rămâne de văzut care va fi răspunsul acestuia de „Ziua Îndrăgostiţilor".


    erzhewtzwe
erzhewtzwe

Paula Ungureanu rămâne tot la Baia Mare

Tot astăzi, gruparea băimăreană a reuşit să semneze pe o perioadă de un an, plus unu şi cu portarul naţionalei de handbal feminin Paula Ungureanu, care la rândul său a spus că pentru momentul actual aceasta a fost cea mai bună alegere. Cele două jucătoare îşi doresc să obţină cât mai multe trofee cu echipa ardeleană, într-o formulă de top.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net