Simona Halep la Stuttgart

Ultima actualizare:

    Se anunţă un turneu de foc pentru Simona Halep la StuttgartFoto: AP
Se anunţă un turneu de foc pentru Simona Halep la StuttgartFoto: AP

Simona Halep poate deveni după turneul de la Suttgart numărul doi mondial, poziţie pe care n-a ocupat-o încă în circuitul WTA. Cursa pentru Simona Halep la Stuttgart începe diseară, de la ora 21:00, iar primul adversar este unul de temut. Iberica Garbine Muguruza a învins-o pe constănţeaca noastră chiar în Fed Cup, în urmă cu foarte puţin timp, la Galaţi.

În ciuda acestui fapt, Halep este favorită clară în faţa spanioloaicei şi toată lumea se aşteaptă să n-aibă probleme în a accede în sferturile de finală. Dacă acest lucru se va întâmpla şi Simona Halep la Stuttgart va începe cu dreptul, e interesant culoarul româncei spre finală, şi implicit spre trofeul care ar veni la pachet cu o maşină Porsche de colecţie.

Simona Halep e o jucătoare extraordinară, dar e clar că are şi noroc. Cel puţin la Stuttgart a scăpat încă din prima zi de concurs de două posibile pretendente la trofeu. Sârboaica Ana Ivanovic a fost învinsă surprinzător de italianca Caroline Garcia, iar Agnienska Radwanska a pierdut şi ea prematur în faţa Sarrei Errani, jucătoare tot din peninsulă.

Simona Halep la Stuttgart: a scăpat de Ivanovic şi Errani în prima zi de concurs

Dacă toate lucrurile merg bine pentru Simona Halep la Stuttgart, atunci în sferturi va juca împotriva învingătoarei dintre Sarra Errani şi, cel mai probabil, Sabine Lisicki, dacă aceasta din urmă va respecta calculele hârtiei şi o va bate pe Zarina Dyas, din Kazahstan. Apoi, lucrurile se complică, pentru că în ecuaţie mai pot apărea adversare foarte dificile.

Tabloul de la Stuttgart, în paranteză capii de serie
Tabloul de la Stuttgart, în paranteză capii de serie

Pe partea ei de tablou mai sunt Lucie Safarova, Caroline Wozniacki, Carla Suarez Navaro şi Julia Georges. Niciuna nu e însă vreo sperietoare, dar Halep s-a chinuit cu ele în meciurile trecute şi cel mai probabil aşa va fi şi acum. Dacă românca nu ne face nicio supriză neplăcută şi se va califica în finală, atunci încep însă cu adevărat problemele pentru ea.

Şarapova, cel mai greu adversar pentru Simona Halep la Stuttgart

Ca să câştige Simona Halep la Stuttgart trebuie să treacă în sfârşit de complexul ei numărul 1: Maria Şarapova. Rusoaica are 5-0 la general cu jucătoarea noastră şi este singura tenismenă de top pe care n-a reuşit s-o învingă nici măcar o dată până acum. În plus, Maria e şi campioana în exerciţiu la Stuttgart şi nu va dori să-şi apere doar coroana, ci şi locul doi în clasamentul WTA, pe care ar trebui să-l cedeze lui Halep în cazul unei înfrângeri directe.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
Andres Sfait (Facebook) jpg
Ovidiu Ionescu si Bernadette Szőcs (Facebook) jpg
CSU Craiova FCSB (Sportpictures) jpg
Universitatea Cluj Dinamo (Sportpictures) jpg
Parma (Facebook) jpg
CFR Cluj Rapid (Sportpictures) jpg
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net