CSM şi-a luat antrenor străin

Ultima actualizare:

    Johansson va sta  la Bucureşti  până la vară
Johansson va sta la Bucureşti până la vară

Handbalistele de la CSM Bucureşti nu au adversar în România. Fetele antrenate de Aurelian Roşca s-au impus din nou în competiţia internă, chiar înainte de terminarea sezonului. Totuşi, pentru că le aşteaptă meciuri grele în Europa, şefii de la CSM au decis să întărească banca tehnică, aşa că l-au adus pe suedezul Per Johansson.

CSM  Bucureşti încearcă să reediteze performanţa europeană din sezonul trecut, atunci când ”tigroaicele” au cucerit în premieră Liga Campionilor. Acum se află la un pas de ”Final Four”, însă pentru asta trebuie să treacă de maghiarele de la Ferencvaros, prima manşă fiind programată la 7 aprilie.  Tocmai pentru că meciul bate la uşă, iar în Liga Campionilor echipa a şchiopătat, oficialii de la CSM au decis să mai aducă un plus valore pe banca tehnică, aşa că l-au anagajat până la vară pe antrenorul Per Johansson.


    Oana Manea  va avea viaţă grea  cu maghiarele
Oana Manea va avea viaţă grea cu maghiarele

Fost selecţioner al Suediei, cu care a şi câştigat argintul la Europeanul din 2010, acesta a ajuns la Bucureşti şi a făcut deja cunoştinţă cu noile sale eleve.  ”Sunt foarte bucuros că mă aflu în Bucureşti. Este o oportunitate pe care nu o puteam refuza, în acelaşi timp sunt conştient de provocarea imensă a următoarelor săptămâni. Avem o singură săptămână să pregătim primul meci împotriva lui FTC şi să obţinem victoria. Este o onoare să mă aflu aici”, a spus Johansson, care va avea funcţia de consultant tehnic şi va lucra alături de Aurelian Roşca (n.r al cărui contract expiră la finalul sezonului), Adrian Vasile şi Linus Persson. Din vară, CSM va fi preluată, cel mai probabil,  de Helle Thomsen, selecţionerul Olandei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tatarusanu CAPTURA TV jpg
image
image
image
image
image
image
Sorana Cirstea jpg
FC Barcelona (EPA) jpg
Atalanta Bergamo (EPA) jpg
Michael Schumacher (EPA) jpg
terenuri bcr sport arena streetball jpg
Novak Djokovic FOTO Profimedia (1) jpg
FCSB (Sportpictures) jpg
Neil Lennon, antrenor la Rapid (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net