CSM, învinsă categoric de Vardar în semifinalele Ligii Campionilor

Ultima actualizare:

    Handbalistele de la CSM au încasat un număr record de goluri
Handbalistele de la CSM au încasat un număr record de goluri

Handbalistele de la CSM București, deținătoare ale trofeului Ligii Campionilor, nu s-au văzut pe teren în semifinala cu Vardar, pierdută la scor, 38-33

Cel mai slab meci al celor de la CSM București! Asta s-a văzut în această seară, la Budapesta, în semifinala Ligi Campionilor, trofeu pe care româncele îl dețin. Vardar, formația pe care anul trecut a învins-o în aceași fază a competiției, s-a răzbunat crunt, câștigând categoric în fața ”tigroaicelor”.

Se spune că ce începe rău, se termină și mai rău. Așa s-a întâmplat și cu handbalistele de la CSM, care au avut probleme de sănătate cum au ajuns la Budapesta. Chiar vineri noaptea mai multe dintre sportive s-au plâns de dureri abdominale. Fetele au strâns din dinți, sperând că la meci totul va fi bine. Din contră!

Semifinala cu Vardar a fost un coșmar pentru bucureștence. Elevele lui Per Johansson au fost ca și inexistente pe teren, macedonencele fiind cu cel puțin două viteze peste echipa noastră. Greșelile de începătoare, momentele fără inspirație și lucidate, și ghinionul au făcut ca la pauza meciului scorul să fie unul incredibil chiar și pentru Vardar: opt goluri avans! Asta în condițiile în care, în timpul primei reprize, deținătoarea Ligii Campionilor a fost condusă și cu zece goluri.

După pauză nu s-a schimbat nimic în jocul celor de la CSM, care au încercat degeaba să mișcoreze diferența. S-a terminat 38-33, iar mâine, de la ora 16.15, româncele se vor bate pentru locul trei la actuala ediție a competiției, contra handbalistelor de la Buducnost.

Conduse din teren de Cristina Neagu, muntenegrencele nu au putut să facă față tăvălugului maghiar. Gyor s-a impus la fel de clar în prima semifinală, 26-20 și va juca cu trofeul pe masă mâine seară.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net