CSM câştigă bani ca la fotbal. Ia 400.000 de euro dintr-un foc

Ultima actualizare:

    Cristina Vărzaru prezintă cecul gras, în valoare de 400.000 de euro, oferit de cei de la Electromontaj Sursa foto: csmbucuresti.ro
Cristina Vărzaru prezintă cecul gras, în valoare de 400.000 de euro, oferit de cei de la Electromontaj Sursa foto: csmbucuresti.ro

Clubul de Handbal feminin înfiinţat de Municipiul Bucureşti tinde să devină unul dintre cele mai stabile financiar dintre toate câte fac sport în România. Asta pentru că, exceptând salteaua de siguranţă reprezentată de banul public, prin Primărie, a reuşit să atragă şi o serie de sponsorizări foarte generoase.

Ultima dintre ele, semnată chiar azi, e însă de-a dreptul şocantă şi reprezintă un record în domeniu. Electromontaj SA, o firmă românească din domeniul construcţiilor şi întreţinerilor liniilor electrice, deci nu vreo companie petrolieră arabă, va oferi celor de la CSM Bucureşti suma de 400.000 de euro pe sezon. Ca să faceţi o comparaţie, City Insurance, sponsorul principal care apare pe tricourile campioanei României la fotbal, Steaua, plăteşte roş-albaştrilor 500.000 de euro anual. Acesta este al doilea contract de sponsorizare semnat de campioana României la handbal feminin în acest sezon, după cel cu Diangi, în valoare de 250.000 de euro. 

"Am reuşit să atragem un sponsor foarte puternic, Electromontaj, care ne oferă 400.000 de euro pentru 2016. Este încă un pas făcut de clubul nostru în a încerca să atragem cât mai mulţi sponsori din mediul privat. Un mare merit îi revine fostului director general, Constantin Căliman", a declarat Bogdan Vasiliu, preşedintele CSM Bucureşti.

"Suntem impresionaţi de parcursul CSM şi încercăm să ajutăm, atât timp cât există această posibilitate. Sperăm ca acest parteneriat să fie un câştig pentru ambele părţi, iar la anul poate creştem şi suma", a susţinut şi Barbu Roşoiu, directorul economic al celor de la Electromontaj.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Andres Sfait (Facebook) jpg
Ovidiu Ionescu si Bernadette Szőcs (Facebook) jpg
CSU Craiova FCSB (Sportpictures) jpg
Universitatea Cluj Dinamo (Sportpictures) jpg
Parma (Facebook) jpg
CFR Cluj Rapid (Sportpictures) jpg
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net