Cristina Neagu devine "tigroaică"

Ultima actualizare:

    Cristina Neagu  va juca pentru  a treia oară la  o echipă de club  din RomâniaFOTO: Guliver/ gettyimages
Cristina Neagu va juca pentru a treia oară la o echipă de club din RomâniaFOTO: Guliver/ gettyimages

CSM Bucureşti a dat o adevărată lovitură pe piaţa transferurilor. Cea mai valoroasă handbalistă a lumii, Cristina Neagu, va juca începând din sezonul viitor la deţinătoarea Ligii Campionilor.

Transferul Cristinei Neagu, care în prezent evoluează la Buducnost, a fost anunţat ieri. Actele au fost semnate, astfel că Neagu va fi până în 2020 la CSM Bucureşti. Născută în Capitală, în urmă cu 29 de ani, Cristina va evolua pentru prima dată la o formaţie din Bucureşti. De-a lungul carierei, a mai evoluat în ţară la Rulmentul Braşov şi Oltchim Râmnicu Vâlcea.

“Sunt bucuroasă că mă întorc acasă, este prima oară când am şansa să joc la cel mai înalt nivel în oraşul meu natal. Unul dintre visele mele e să câştig Liga Campionilor cu o echipă românească şi cred cu tărie că am această şansă cu CSM Bucureşti“, a declarat Cristina Neagu.

Handbalista care a cucerit de două ori titlul de cea mai bună jucătoare din lume va fi prezentată echipei din Bucureşti în luna martie, după terminarea preliminariilor Ligii Campionilor. 

„Sunt extrem de încântat să văd că o sportivă de talia Cristinei Neagu a ales CSM Bucureşti. Era frustrant să vezi o astfel de jucătoare evoluând pentru o echipă din afara României. Trebuie să ne apreciem mai mult valorile şi să le propunem tinerilor sportivi modele. Una dintre misiunile viitoare ale CSM va fi readucerea în ţară a cât mai multor valori autohtone”, a declarat Alin Petrache, directorul general al clubului din Capitală.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net