competiţii sportive în luna martie

Ultima actualizare:

    Competiţii sportive în luna martie: Formula 1 revine FOTO: AP
Competiţii sportive în luna martie: Formula 1 revine FOTO: AP

Ca în fiecare an, avem parte de o groază de competiţii sportive în luna martie. De la biatlon la patinaj artistic, de la Formula 1 la tenis.

Primăvara începe foarte frumos pentru iubitorii sportului, căci aceştia vor putea urmări foarte multe competiţii sportive în luna martie interesante. Cel mai aproape de sufletul românilor în această perioadă este tenisul, care nme va ţine ca pe jar atât în concursurile feminine cât şi în cele masculine.

Toţi cohii vor fi îndreptaţi, desigur, pe prestaţia Simonei Halep la turneele de la Indian Wells, turneu care începe pe 9 martie şi de la Miami, care va începe pe 23. Evident, ea va fi printre principalele favorite ale ambelor competiţii, care programează şi concursuri masculine. Acolo Florin Mergea şi Horia Tecău, fiecare cu alt partener, vor juca pentru cucerirea titlurilor.

Cupa Davis, printre cele mai importante competiţii sportive în luna martie

Cupa Davis, o întrecere foarte apropiată de inima noastră încă de pe vremea lui Ilie Năstase şi a lui Ion Ţiriac, aduce din nou echipa României în prim-plan. Meciul România - Israel, care va avea loc în zilele de 6, 7 şi 8 martie, la Sibiu, este printre cele mai importante competiţii sportive în luna martie.

Dacă noi vom juca în liga secundă - Grupa I a Zonei Euro-Africane - echipele valoroase vor juca în primul tur al Grupei Mondiale. Cel mai interesant meci e Serbia - Croaţia, acolo unde scandalul a început înaintea partidei, din cele 4.000 de bilete care ar fi trebuit să fie scoase la vânzare fiind comercializate doar 170!

Revenirea Formulei 1, printre cele mai aşteptate competiţii sportive în luna martie

După o lungă pauză, Formula 1, una dintre cele mai aşteptate competiţii sportive în luna martie, revine. Iar în această lună vor avea loc două curse. Prima se va disputa în Australia, pe circuitul din Melbourne, e 15 martie. A doua se va disputa două săptămâni mai târziu, în Malaezia, la Sepang.

Rămânând la lumea sporturilor cu motor, trebuie spus că pe 8 martie va începe şi un nou sezon în IndyCar. De asemenea, în Campionatul Mondial de raliuri, tot pe 8 martie, va avea loc Raliul Argentinei. De asemenea, pe 29 martie va avea loc, în Qatar, Marele Premiu la motociclism viteză.

Printre cele mai interesante competiţii sportive în luna martie se numără şi Campionatul Mondial de patinaj artistic, care va avea loc în perioada 23-29 martie, în China. De asemenea, în această perioadă se află în plină desfăşurare un al Mondial important al sporturilor de iarnă: cel de biatlon, care se va încheia pe 15 martie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net