Cine este Stan Wawrinka, câştigătorul de la Roland Garros? Elveţianul şi-a părăsit familia pentru o puştoaică

Ultima actualizare:

    Cine este Stan Wawrinka: se iubeşte cu o jucătoare de 18 ani
Cine este Stan Wawrinka: se iubeşte cu o jucătoare de 18 ani

Tenismenul elveţian Stan Wawrinka s-a pus duminică în calea lui Novak Djokovic, câştigând în mod surprinzător finala turmeului de la Roland Garros. Să vedem cine este Stan Wawrinka, un jucător de 30 de ani cu o viaţă personal extrem de agitată.

Până la victoria de la Roland Garros, cea mai mare performanţă din cariera lui Stan Wawrinka era succesul din 2014 de la Australian Open. Aşadar, elveţianul şi-a trecut în cont al doilea turneu de Mare Şlem. Cine este Stan Wawrinka: cu performanţa de la Paris, Wawrinka ocupă începând de astăzi locul patru în lume, după Djokovic, Federer şi Murray. Stan s-a aflat însă şi pe locul trei în lume, în ianuarie 2014, după victoria de la Melbourne amintită mai sus.

Cine este Stan Wawrinka: elveţianul e campion olimpic

Stan Wawrinka n-are multe victorii în circuitul masculin, el câştigând până în prezent 10 turnee ATP. Printre bornele carierei sale se numără şi titlul olimpic cucerit la Londra în 2008, în proba de dublu, alături de conaţionalul Roger Federer. Cine este Stan Wawrinka: de asemenea, proaspătul câştigător de la Roland Garros are în CV şi Cupa Davis, competiţie inter-ţări în care Elveţia a triumfat anul trecut.

Cine este Stan Wawrinka: s-a separat de familie pentru tenis

Dar cine este Stan Wawrinka în afara terenului de tenis? Elveţianul s-a căsătorit în 2009 cu Ilham Vuilloud, o prezentatoare TV care a cochetat mult timp şi cu prezentările de modă. În 2010, cei doi au devenit părinţii unei fetiţe, Alexia, dar povestea de dragoste dintre Stan şi Ilham s-a încheiat trist. Cine este Stan Wawrinka: în 2011, tenismenul a ales să se separe de familie, invocând motivul că vrea să se concentreze doar pe latura sportivă a vieţii sale. Ulterior, Wawrinka şi soţia sa şi-au reluat relaţia, care s-a încheiat însă definitiv în primăvara acestui an.

Cine este Stan Wawrinka: e combinat cu o jucătoare de 18 ani

Cine este Stan Wawrinka: Donna Vekic e noua sa cucerire
Cine este Stan Wawrinka: Donna Vekic e noua sa cucerire

În aprilie 2015, printr-o postare pe Facebook, Stan Wawrinka şi-a anunţat admiratorii că a decis să divorţeze de Ilham. N-a durat mult şi presa tabloidă a descoperit faptul că Stan s-a cuplat cu tânăra de 18 ani Donna Vekic, o jucătoare croată aflată în plină ascensiune. Cine este Stan Wawrinka: aflându-se în plin sezon competiţional, elveţianul nu s-a afişat în public cu blonda croată, însă cei doi ţin o strânsă legătură prin intermediul reţelelor de socializare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
Neil Lennon (Facebook) jpg
Jurgen Klopp (EPA) jpg
PAOK Salonic (EPA) jpg
Oleksandr Usyk si Tyson Fury (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
CFR Cluj Farul Constanta (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net