Celebrul naist Nicolae Voiculeţ va cânta în deschiderea marii finale Superkombat din Italia

Ultima actualizare:

    Cătălin Moroşanu şi fraţii Stoica vor fi românii care vor intra cu tricolorul în ring
Cătălin Moroşanu şi fraţii Stoica vor fi românii care vor intra cu tricolorul în ring

Cel mai bine cotat naist al lumii, Nicolae Voiculeţ, va susţine un recital în faţa telespectatorilor din 90 de ţări cu ocazia ceremoniei de deschidere a marii finale a circuitului Superkombat din 2014, care va avea loc pe 22 noiembrie, la Monza.

Acolo, România va fi reprezentată de Cătălin Moroşanu, dar şi de fraţii Andrei şi Bogdan Stoica.

Artistul a concertat în cei peste 30 de ani de carieră în faţa a zeci de lideri de state, figuri regale şi nobiliare, iar în semn de gratitudine, preşedintele Romaniei l-a decorat cu „Meritul Cultural al României în Grad de Cavaler”. Desemnat oficial ca ambasador al turismului românesc, Nicolae Voiculeţ s-a alăturat proiectului Superkombat, promoţia condusă de Eduard Irimia şi lansată în România, acum lider european în organizarea evenimentelor profesioniste.

"Sunt alături de victorioşii campioni ai României întru mândria acestui neam demn şi valoros. Îmi revine onoarea să deschid cea mai grandioasă gală Superkombat din Europa. Naiul românesc va da semnalul începerii marelui eveniment pentru miile de spectatori din sală şi a milioanele de telespectatori din întreaga lume. Voi cânta pentru România!", a declarat celebrul naist.

"Faptul că un mare artist şi mai ales un mare român precum Nicolae Voiculeţ va concerta în deschiderea galei e o mândrie şi totodată o recunoaştere a faptului că Superkombat nu este doar o promoţie care promovează sporturile de contact în toată lumea. Încercăm să promovăm atât turismul, cât şi cultura şi valorile româneşti. Dacă anul trecut, la finală, am avut o soprană din China, iată că acum avem ca oaspete un veritabil ambasador al României", a declarat preşedintele Superkombat, Eduard Irimia, care a organizat în ultimii doi ani gale în Brazilia, Emiratele Arabe Unite, Elveţia, Olanda, Austria sau Croaţia.

Superkombat Monza a atras un nume mare al muzicii
Superkombat Monza a atras un nume mare al muzicii

Programată să aibă loc la Palaiper Arena din Monza, oraşul faimos pentru circuitul de Formula 1, marea finală a circuitului Superkombat va aduce la start luptători din 12 ţări. Cătălin Moroşanu şi fraţii Stoica vor fi românii care vor intra cu tricolorul în ringul la care vor fi aţintiţi ochii a zeci de milioane de telespectatori din toată lumea. Printre personalităţile din Italia care şi-au anunţat prezenţa la eveniment se numără fostul mare internaţional Paolo Maldini, dar şi mai multe personalităţi politice, sportive şi din lumea modei de la Milano.

Fanii din Italia care doresc să achiziţioneze bilete pentru eveniment o pot face în magazinele româneşti de alimente din reţeaua Logistic East Food şi partenere La Costache din zona Lombaria, dar şi accesînd portalul superkombat.it. În România, marea finală Superkombat va fi transmisă în direct de televiziunea sportro, în timp ce la nivel internaţional poate fi urmărit în reţeaua Eurosport cu începere de la ora 22:00.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
gratar mici
image
image
image
image
image
image
Andres Sfait (Facebook) jpg
Ovidiu Ionescu si Bernadette Szőcs (Facebook) jpg
CSU Craiova FCSB (Sportpictures) jpg
Universitatea Cluj Dinamo (Sportpictures) jpg
Parma (Facebook) jpg
CFR Cluj Rapid (Sportpictures) jpg
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net