Cele mai tari lovituri din K1

Ultima actualizare:

Sunt tot felul de competiţii de closecombat dar cele mai tari lovituri din K1 face din această competiţie un fel de sport rege.

K-1 a început în 1993 şi este o platformă de kickbox şi arte marţiale cunoscute şi implică sportivi din toată lumea, în special de la categoriile grele.

O companie din Hong Kong are toate drepturile de autor pentru K1 şi parctic sunt proprietarii tuturor imaginilor cu cele mai tari lovituri din K1.

Cele mai tari lovituri din K1 ne lasă cu gura căscată

În mod oficial denumirea K1 îşi are rădăcina în arte marţiale tradiţionale, în care cele mai tari lovituri din K1 sunt frecvente şi al căror nume începe cu litera “K”: karate, kickboxing, kung fu, kempo. Alţii consideră că numele de K-1 vine de la kakutougi care este numele japonez, generic, pentru sporturile în care găsim sintetizate cele mai tari lovituri din K1, iar cifra 1 reprezintă faptul că există o singură categorie de greutate. Cele mai tari lovituri din K1 le întâlnim la sportivi de 65 de kilograme sau la sportivi de pe peste 110 kilograme. Este de poveste felul în care Kaoklai Kaennorsing, practicant de Muay Thai, îi aplică una din cele mai tari lovituri din K1 uriaşului Mighty Mo, care cade la podea şi nu se mai poate ridica.

Cele mai tari lovituri din K1 în primejdie

Începând cu anul 2010 firma proprietară se confruntă cu grave probleme financiare şi unii reclamă că nu şi-au primit onorariile pentru cele mai tari lovituri din K1 date, dar şi încasate. La începutul anului 2011 au anunţat restructurări şi reorganizări şi tot mai multe voci, neoficiale, pomeneau de faptul că K1 ar putea să-şi schimbe propietarul. Acest lucru s-a întâmplat câteva luni mai tărziu când o firmă de investiţii imobiliare japoneză a cumpărat toate drepturile, exceptând “K-1 Koshien”, “K-1 MAX” şi “Dream”. Numai că frământările financiare au continuat. Firma românească Superkombat sau, precurtat SK, s-a implicat cu succes în activităţile K-1.

SK a început să organizeze, peste tot în lume, lupte după regulile K-1 dar înpărţite pe categorii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Oleksandr Usyk si Tyson Fury (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
CFR Cluj Farul Constanta (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net