Cele mai sexy musculoase din țară

Ultima actualizare:

    Alexandra Prutianu, Aurora Stanciu şi Cristina Mărginean
Alexandra Prutianu, Aurora Stanciu şi Cristina Mărginean

Când le vezi, ţi se face frică! Sunt pline de muşchi, dar sunt cele mai blânde femei. Trag de fiare de mulţi ani, nu au nici o intervenţie estetică şi se antrenează din greu pentru competiţii.

Alexandra Prutianu  este din Iaşi, are 51 kg, 27 de ani şi un palmares bogat: a câştigat locul 1 la Campionatul Naţional de la Brăila, locul 3 la Grand Prix Pro Nutrition International 2013. “Am început să merg la sală la 20 de ani convinsă de prietenul meu care practica culturism. Antrenamentul presupune 7 zile din 7, 5-6 mese pe zi conţinând gramajul de proteină şi carbohidraţi necesar pentru greutatea mea. Lucrez cu greutăţi mari. Spre exemplu, pentru muşchii fesieri lucrez cu 130 kg. Nu am intervenţii estetice, iar peste 10 ani mă văd tot în acest domeniu”, ni s-a confesat bruneta.Aurora Stanciu  a început să practice culturismul în urmă cu 4 ani din dorinţa de a scăpa de kilogramele în plus. De atunci a reuşit să aibă în palmares 3 titluri de campioană naţională, un titlu de vicecampioană mondială şi o medalie de bronz la Campionatul European.Cristina Mărginean este din Cluj, are 23 ani, 1,58 m, 45 kg, 3 titluri de campioană naţională câştigate 2 ani consecutiv şi locul 1 la Cupa României. “Totul a început cu 3 ani în urmă când, întâmplător, am ajuns în cadrul sălii de fitness din Cluj. Mă speria noţiunea de culturism. Am spus nu categoric însă după 2 zile am acceptat provocarea. Antrenamentele durează o oră şi sunt zile în care mă axez mai mult pe o singură grupă musculară şi zile când îmbin antrenamentele. Maximul de greutăţi cu care lucrez este de 56 kg”, ne-a spus Cristina Mărginean.

Click! spune

Culturismul este sportul dedicat dezvoltării musculaturii printr-o combinație de antrenamente cu greutăți, mărirea numărului de calorii consumate și odihnă. Cel mai celebru culturist al tuturor timpurilor este Arnold Schwarzenegger. În România, acest sport a luat amploare în ultimul deceniu, din ce în ce mai multe reprezentante ale sexului frumos modelându-şi corpurile în sala de fitness.

Şeful federaţiei face sport de la 3 ani

Toncean Gabriel practică culturismul de 21 de ani
Toncean Gabriel practică culturismul de 21 de ani

Gabriel Toncean- Preşedintele Federaţiei de Fitness şi Culturism din România

  • Face sport de la vârsta de 3 ani! A început cu schi-ul, iar culturismul îl practica de 21 de ani.
  • Are 1,83 m înălțime și 112 kg.
  • A organizat numeroase competiții sportive: Campionatul Național de Culturism – 2 ediții de Cupa Federației Române de Culturism
  • Urmează, în perioada 01-03.05.2015, Campionatul Balcanic de Culturism și Fitness
  • La competitiile organizate de el, au partipat trei mari culturiști ai lumii: Markus Rulh, Ronny Rockel, Michael Kefalianos
  • Este președintele Clubului Sportiv ”SEBASTIANO”, din municipiul Reghin 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
crocodil australian shutterstock 105185141 jpg
image
image
image
image
image
image
Simona Halep (EPA) jpg
Jose Mourinho (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Andy Murray (EPA) jpg
Gloria Buzau Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Andres Sfait (Facebook) jpg
Ovidiu Ionescu si Bernadette Szőcs (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net