ce sporturi te inalta

Ultima actualizare:

    Voleiul e un sport ce te înalţăfoto: Click
Voleiul e un sport ce te înalţăfoto: Click

Există o serie întreagă de exerciţii ce vă pot ajuta să creşteţi. Click! vă prezintă răspunsul la întrebarea “Ce sporturi te înalţă”.

Ce sporturi te înalţă, este un subiect dezbătut de mult timp, iar studiile au arătat că voleiul, baschetul şi înotul sunt cele mai bune discipline pentru a reuşi să vă îndepliniţi acest obiectiv.

Unii spun că alimentaţia bogată în proteine (lapte, ouă, carne de pui) ajută. Se adaugă pe listă fructele şi legumele şi nu aveţi cum să nu progresaţi. Alţii susţin că ciclismul e foarte bun, la fel şi exerciţiile cardio. Toate au beneficii, însă depinde mult şi de genetica fiecăruia pentru a câştiga cât mai mult în înălţime.

Ce sporturi te înalţă: Voleiul

Dezvoltă capacitatea de oxigenare a organismului, plus musculatura, dar în primul rând favorizează creşterea. Se poate practica de la vârsta de şapte-opt ani şi are şi calitatea de a îmbunătăţi agilitatea şi coordonarea mână-ochi. Ca dezavantaje: poate crea probleme la nivelul degetelor, spatelui şi genunchilor.

Dezvoltă corpul armonios şi e recunoscut ca sportul cel mai benefic pentru coloana vertebrală şi musculatură. Când practicaţi acest sport e recomandat să consumaţi mulţi carbohidraţi şi protein, iar rezultatele în timp pot duce la o creştere de câţiva centimetri.

Ce sporturi te înalţă: Baschetul

Cu toţii am văzut jucători de baschet de depăşesc înălţimea de doi metri. Un sport în care se sare foarte des, automat oasele se întind, devin mai puternice şi se dezvoltă. În timp, se poate creşte între şase şi zece centimetri faţă de înălţimea iniţială.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
mario scurtu jpeg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net