Ce familie fericită are Simona Halep!

Ultima actualizare:

    Simona Halep,  alături de părinţii  săi, Stana şi Stere FOTO: Alex Muscaliu
Simona Halep, alături de părinţii săi, Stana şi Stere FOTO: Alex Muscaliu

Simona Halep a revenit în ţară, punând astfel punct unui sezon extraordinar, încununat cu prezenţa în finala Turneului Campioanelor.

Sportiva noastră a intrat oficial în vacanţă. Acum are timp să se relaxeze alături de cei dragi, părinţii Stana şi Stere, plus fratele Nicolae, acasă, la Constanţa. Românca a ajuns ieri după-amiază în ţară, aeronava sa aterizând în jurul orei 12.00. A fost aşteptată cu flori şi primită la Salonul Oficial de la “Henri Coandă”. Acolo au fost prezenţi şi părinţii săi, evident mândri de realizările copilului lor.

“Am avut familia, prieteni, echipa, au venit chiar şi persoanele de anul trecut de la Sofia, au fost mulţi români şi vreau să le mulţumesc că şi-au făcut timp să mă susţină la fiecare meci. Este deosebit să vezi că şi la Singapore vin oamenii să te susţină”, a spus emoţionată tenismena, care a fost felicitată printr-un SMS inclusiv de Gigi Becali, aflat în închisoare. 

Apoi, alături de cei dragi a plecat cu un microbuz spre parcarea aeroportului, dar înainte a avut o surpriză din partea fanilor. Aceştia au aşteptat-o la bariera ce delimitează spaţiul de la Salonul Oficial şi “înarmaţi” cu postere şi steaguri au fost răsplătiţi cu autografe şi fotografii alături de idolul lor, dar şi de trofeul acordat finalistei la concursul de la Singapore. După “fan-clubul” organizat ad-hoc, Simona şi părinţii săi s-au suit în maşină şi au plecat spre Constanţa, tatăl Stere având şi rolul şoferului.  

«Serena a vrut să facă poză cu mine»

Simona şi Serena,  după finală
Simona şi Serena, după finală

Iată cum le-a caracterizat Simona pe principalele sale adversare din circuit:

…despre Serena Williams: “Serena mi-a spus pe podium că vrea să facă poză cu viitorul număr unu mondial şi că mama ei face poză. E un om deosebit, se poartă foarte frumos”.

…despre Şarapova: “Între noi nu s-a legat o prietenie. Ea nu prea vorbeşte cu fetele din circuit. Nu avem o relaţie prea apropiată încât să discutăm. Cu ea şi şi cu Bouchard nu am comunicat deloc”.

…despre celelalte participante la Turneul Campioanelor: “Am vorbit foarte mult cu Kvitova, Wozniacki, Radwanska. Cu prima am discutat mai multe chestii şi mă bucur că m-am împrietenit de ea”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Rafael Nadal (EPA) jpg
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
Dan Petrescu (Sportpictures) jpg
Evan Ndicka (Youtube) jpg
tartan track 2678544 1280 jpg
zeta grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net