Ce a făcut Simona Halep după victoria în faţa Serenei Williams

Ultima actualizare:

    Simona HalepFoto: Facebook
Simona HalepFoto: Facebook

Simona Halep a reuşit, miercuri, să o învingă pe Serena Williams, numărul 1 WTA.

Simona a zdrobit-o miercuri pe Serena Williams, jucătoarea care domină tenisul mondial de ani buni. Numele Simonei este pe uzele tuturor, iar unii s-ar fi aşteptat ca tenismena dă sărbătorească cu fast victoria. Însă constănţeanca a preferat să se odihnească. Conform ziarulring.ro, Simona e decisă să câştige turneul de la Singapore, aşa că nu evită petrecerile şi preferă să se relaxeze la piscină sau în camera de hotel în timpul liber.

"Era foarte fericită după meci, aşa ceva nu reuşeşte oricine. Nu a sărbătorit în niciun fel, a mers direct la hotel, fiindcă are meciuri în continuare şi este foarte hotărâtă să câştige turneul. Părinţii ei, în schimb, ies în fiecare seară în oraş, au chemat şi câţiva prieteni să sărbătorească, au făcut o masă festivă. Ea nici din hotel nu a ieşit de când a venit, se vede doar cu părinţii. Merge doar sus, la piscină, pe acoperiş, să se relaxeze, să facă recuperare. Are cu ea doctor, maseur, fizioterapeut, sunt vreo 10 oameni care umblă după ea", au relatat apropiaţi pentru ziarulring.ro. 

Simona a declarat, chiar după finalul meciului, că şi-a dorit demult să învingă pe una dintre surorile Williams.

Serena Williams
Serena Williams

"A fost cel mai mare meci din viaţa mea. A fost o nebunie, nu pot să explic. Sunt foarte fericită şi vreau să mă bucur. A fost visul meu să înving una dintre surorile Williams, sunt jucatoare foarte bune. Nu aş fi putut să joc aşa fără ajutorul vostru, al fanilor, al românilor mei şi al echipei. Trebuie sa îmi văd mai departe de joc şi să continui pe această pantă", a declarat Simona Halep chiar pe teren, la finalul partidei

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net