Caută calificarea în Ungaria

Ultima actualizare:
Cristina Neagu
Cristina Neagu

HCM Baia Mare are în propriile mâini calificarea între primele opt echipe ale Europei. Pasul decisiv poate fi făcut în această seară, în Ungaria.

Echipa maghiară Györ, câştigătoarea ultimelor două ediţii ale Ligii Campionilor, nu trece prin cea mai fericită perioadă, fiind afectată de numeroase accidentări.De criza unguroaicelor poate profita astăzi campioana României, HCM Baia Mare, aflată în cursa pentru obţinerea biletelor pentru sferturile de finală ale Ligii. Pentru a nu depinde de celelalte rezultate din grupă, fetele antrenate de slovenul Tone Tiselj nu trebuie să piardă la Györ, formaţie care în turul de la Baia Mare s-a impus lejer, cu 26-18.Totuşi, chiar şi în cazul unei înfrângeri, HCM-ul nu iese din calculele calificării, totul urmând să se decidă săptămâna viitoare, în ultima rundă, când băimărencele vor primi vizita danezelor de la Viborg.

Vor s-o evite pe Cristina Neagu


    Cristina Neagu
Cristina Neagu

Pe lângă obiectivul de a depăşi grupa principală, HCM Baia Mare caută să obţină locul trei, care i-ar oferi în sferturi un adversar mai accesibil (Dinamo Volgograd din Rusia sau Thüringer din Germania). În schimb, ocupanta locului patru în seria HCM-ului va întâlni în faza eliminatorie echipa muntenegreană Buducnost, la care principala marcatoare e nimeni alta decât Cristina Neagu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net