Cătălina Ponor se recuperează în SUA: "Au apărut complicaţii!"

Ultima actualizare:

    Cătălina Ponor
Cătălina Ponor

Gimnasta Cătălina Ponor se recuperează în SUA timp de şase săptămâni, sportiva anunţând că au intervenit complicaţii după operaţia la tendon de luna trecută, de la Viena, ea ratând din această cauză şi Campionatele Mondiale.

"Pentru că au apărut nişte complicaţii la tendon după operaţie a trebuit să trec oceanul până în SUA, pentru a începe o recuperare puternică. Ei bine, uitaţi o parte dintre exerciţiile pe care le fac alături de doctorul Robert Donatelli, căruia îi mulţumesc pentru profesonalismul de care dă dovadă. Voi rămâne aici încă şase săptămâni, în care mă voi pregăti pas cu pas şi voi asculta sfaturile doctorului. Nu trebuie să fac nicio greşeală pe timpul recuperării în drumul spre Rio", a scris Ponor, duminică, într-un mesaj postat pe Facebook, ataşând şi un video cu exerciţiile de stretching şi terapie pe care le face.

Cătălina Ponor a fost operată la tendonul unui picior, în 19 octombrie, într-o clinică din Viena, iar după intervenţia chirugicală declara că totul a decurs cu bine şi în maximum două luni o va lua de la capăt, "pas cu pas", mulţumindu-i antrenorului Octvian Bellu că i-a fost alături în spital.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Louis fotografie aniversară la 6 ani jpg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net