Cătălina Ponor, favorita Nadiei

Ultima actualizare:

    Cătălina Ponor este  favorită la bârnăFoto: EPA
Cătălina Ponor este favorită la bârnăFoto: EPA

Cătălina Ponor, Larisa Iordache şi celelalte gimnaste din România vor debuta azi la Campionatul European de gimnastică de la Cluj. Ele vor concura în calificări sub ochii Nadiei Comăneci şi a multor alte campioane olimpice, mondiale sau europene.

Ambasador al Europenelor din România, Nadia Comăneci a declarat că va fi zilnic în sală şi şi-a exprimat şi speranţele în ceea ce le priveşte pe românce: ”Mă bucur că mă aflu aici, este un moment mare, nu doar pentru că avem Europenele în România după 60 de ani, e o sărbătoare a gimnasticii internaţionale. Voi fi în fiecare zi la sală, exceptând situaţiile în care am acţiuni cu sponsorii. Sper să vedem un concurs frumos, să fim alături de ai noştri şi sper să luăm ceva medalii la bârnă şi la sol”, a declarat Nadia Comăneci.


    Nadia Comăneci
Nadia Comăneci

Practic, „Zeiţa de la Montreal” şi-a anunţat susţinerea pentru Cătălina Ponor, tripla noastră campioană olimpică evoluând chiar la aceste aparate la Cluj. În afara Cătălinei Ponor, vor mai concura Larisa Iordache, Olivia Câmpian şi Ioana Crişan. Acestea trei vor lupta la toate aparatele. Competiţia este transmisă în direct la TVR 2 şi TVR HD.

Toţi cei 6 gimnaşti înscrişi în concursul masculin de la Cluj au debutat ieri, în calificări. Marian Drăgulescu, Cristian Băţagă, Andrei Ursache, Robert Ghiuzan, Laurenţiu Nistor şi Vlad Cotuna au aflat însă abia aseară, după închiderea ediţiei, dacă s-au calificat sau nu în finalele care vor avea loc sâmbătă şi duminică. Din păcate, nici unul dintre ei nu a evoluat la toate cele 6 aparate. Mai mult, Laurenţiu Nistor a ratat la bară şi s-a accidentat la spate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
mario scurtu jpeg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net