Cântăreţul Peter Pop a jucat fotbal-tenis cu cea mai bună jucătoare din lume

Ultima actualizare:

    Anamaria Gherghel şi Peter Pop
Anamaria Gherghel şi Peter Pop

Anamaria Gherghel a fost declarată cea mai bună jucătoare din lume la fotbal-tenis la Campionatului Mondial din Cipru, ediţia 2016, fiind pentru a patra oară consecutiv când cucereşte acest titlu.

Multipla campioană mondială şi cântăreţul Peter Pop au jucat o partidă demonstrativă de fotbal tenis la sala de la UNEFS, după care au fredonat împreună câteva versuri din piesa ”Umbre”, ultimul single lansat de artist.

“E o adevărată mândrie ca România să aibă cea mai bună jucătoare din lume la fotbal tenis. Iar la sportul acesta, pe care îl practic cu drag, nu ştiu câţi bărbaţi o pot învinge pe Ana”, a declarat Peter, care este totodată compozitor şi textier.

Anamaria Gherghel apreciază că îi este mult mai greu să cânte decât să joace fotbal tenis. “Sunt o admiratoare declarată al lui Peter, are o voce superbă. Dar pentru mine nu e aşa uşor să cânt, merge mai bine cu sportul”, a spus râzând cea mai bună jucătoare a lumii la fotbal tenis.

Delegaţia tricoloră a cucerit 13 medalii de aur din 13 puse în joc la Campionatul Mondial de Fotbal Tenis din Cipru, ediţia 2016. România a fost desemnată cea mai bună ţară a acestei competiţii, iar titlul de cel mai bun antrenor l-a obţinut Frederico Tavares Tchabass, care este şi preşedintele Federaţiei Române de Fotbal Tenis.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Universitatea Cluj Dinamo (Sportpictures) jpg
Parma (Facebook) jpg
CFR Cluj Rapid (Sportpictures) jpg
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Sabrina Maneca Voinea (Facebook) jpg
sabalenka instagram jpg
Maradona
image
actualitate.net
image
actualitate.net