Campioanele României, gata de duelul stelar cu Győr

Ultima actualizare:

    Handbalistele de la CSM sunt gata de meciul cu Gyor
Handbalistele de la CSM sunt gata de meciul cu Gyor

CSM București continuă drumul spre Final Four-ul Ligii Campionilor din poziţia de lider al grupei principale I, cu 6 puncte, tot atâtea câte are şi adversara din primul meci, Győr ETO, formație aflată pe locul secund.

Sala Polivalentă va fi neîncăpătoare vineri, de la ora 20.30, când are loc confruntarea ultimelor două câștigătoare ale Ligii Campionilor, CSM București și Győr.

”Tigroaicele”au mărturisit că sunt cu gândul la această dispută de la începutul anului și sunt nerăbdătoare să se vadă față-n față pe teren cu rivalele unguroaice. 

„ Sperăm că va fi un meci bun, pentru că ambele echipe suntem puternice. Eu sper la o atmosferă cât mai plăcută, să vină cât mai mulţi fani să ne susţină. Cred că toată lumea aşteaptă acest meci, startul în Liga Campionilor, şi noi şi suporterii”, a spus căpitanul echipei din capitală, Oana Manea.

Pivotul de la CSM București a continuat, subliniind importanța partidei: ” Nu este o presiune mare, am mai jucat cu ele, ne ştim destul de bine. Totul ţine de noi, de ziua meciului, de şansă. Le-am studiat şi o să o mai facem. Ar conta foarte mult dacă am debuta cu o victorie, am avea un moral bun, mai ales că ar fi vorba despre o victorie în faţa Győr-ului. Cred că meciurile următoare le-am disputa cu mult mai multă încredere”.

Faptul că meciul se va disputa cu casa-închisă o bucură pe Helle Thomsen, antrenoarea de la CSM București. Aceasta a mărturisit că-și dorește ca fetele sale să rupă blestemul jocurilor de pe teren propriu cu Győr: ”Va fi o partidă dificilă, cu o echipă fantastică, şi mă bucur că va fi sala plină pentru că este important pentru noi sprijinul suporterilor. Sper să facem un meci bun, să mulţumim pe toată lumea și să-I facem fericiți pe cei de la club, din oraș și din țară. Știm că CSM nu a câștigat pe teren propriu împotriva celor de la Győr și vrem să schimbăm acest lucru vineri”.

Nicolae Luca:” Győr face potecă în România”

”Se vede interesul acestui joc, am fost obligaţi în decembrie să scoatem biletele la vânzare iar azi ne putem lăuda cu sold-out și este un lucru foarte bun. Pentru meciul de vineri şi-au anunţat prezenţa 135 de suporteri maghiari pus alţi câţiva sponsori care fac parte din staff”, a precizat și team-managerul echipei CSM Bucureşti, Nicolae Luca. Acesta a vorbit și despre confruntarea din teren dintre cele două superputeri continentale:” Ne pregătim din nou de Liga Campionilor, de data aceasta avem cei mai puternici adversari pe care îi puteam întâlni. Nu e vorba de un ghinion sportiv, ci de o normalitate, pentru că au rămas cele mai bune echipe din Europa. Győr e o echipă care a început să facă potecă în România, participând an de an la meciuri împotriva noastră. Vorbim despre un joc foarte important nu doar prin încărcătura sa emoţională, dar contează foarte mult şi punctele puse în joc”. 

Novatik, cel mai nou partener al campioanei CSM București


    Campiana României are un nou aliat în drumul către performanță
Campiana României are un nou aliat în drumul către performanță

Câștigătoare a Ligii Campionilor în anul 2016, CSM București, are un nou aliat de nădejde în încercarea de a reedita această performanță uriașă pentru sportul românesc. Pentru că o formație valoroasă atrage parteneri valoroși, avem bucuria de a vă anunța intrarea în marea familie a CSM București a firmei Final Distribution, producătorul sistemului de acoperișuri premium Novatik.  ”Sunt foarte fericită că mediul privat vine către sportul românesc și în special către CSM București, un club care crește foarte frumos, un club deja de prestigiu, care are valori extraordinare în interior. Îi mulțumesc foarte mult noului nostru partener pentru că acum plecăm împreună pe un drum al performanței, concurenței și fair-play-ului. Suntem garantul performanței”, a spus Gabriela Szabo, directorul general al clubului CSM București. ” Ideea acestui parteneriat a venit oarecum normal, ținând cont că activăm într-o piață concurențială, competitivă, motiv pentru care ne-am asociat cu un club sportiv în care la fel ca la noi competitivitatea este cuvântul de bază. Dacă ne uităm la palmaresul și performanțele clubului, CSM București este clar cartea câștigătoare”, a punctat și Dan Mircescu, directorul general Final Distribution. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cristian muresan 4 jpeg
image
image
image
image
image
image
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Halep jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net