Campioana Ungariei, umilită la Baia Mare

Ultima actualizare:
Băimărencele sunt aproape de calificarea  în sferturi
Băimărencele sunt aproape de calificarea în sferturi

HCM Baia Mare şi-a continuat vineri seară parcursul perfect din faza grupelor principale ale Ligii Campionilor la handbal feminin.

Fetele antrenate de Aurelian Roşca au făcut un pas uriaş spre sferturile de finală ale competiţiei după ce au învins fără drept de apel una dintre echipele cu pretenţii din Europa. Ferencvaros, venită la Baia Mare din postura de campioană a Ungariei, a fost spulberată în sala „Lascăr Pană”, diferenţa de opt goluri (32-24) în favoarea româncelor vorbind de la sine despre cum au stat lucrurile pe parchet. „Baia Mare a devastat-o pe Ferencvaros şi îşi continuă seria de invincibilitate”, a remarcat site-ul oficial al Federaţiei Europene (EHF). 

Ca de fiecare dată în acest sezon, HCM-ul a fost dusă spre victorie de franţuzoaica Allison Pineau, golghetera la zi a Ligii Campionilor. Pineau a avut o precizie a aruncărilor rar întâlnită, reuşind să marcheze de 10 ori din 11 încercări. De asemenea, Paula Ungureanu a făcut încă o dată minuni între buturi, paradele sale turnând plumb în picioarele handbalistelor de la Ferencvaros. „Nu ne gândeam că putem câştiga atât de detaşat”, a spus la final portăriţa echipei naţionale a României. Săptămâna viitoare, cu o nouă victorie (în deplasare, cu echipa franceză Fleury), HCM şi-ar putea asigura calificarea în sferturile Ligii Campionilor.

CSM a jucat sâmbătă aseară la Györ


    Băimărencele sunt aproape de calificarea  în sferturi
Băimărencele sunt aproape de calificarea în sferturi

A doua reprezentantă a României în Top 12 european a întâlnit aseară, după închiderea ediţiei, vicecampioana Ungariei, Györ. Indiferent de rezultat, CSM Bucureşti păstrează şanse considerabile la calificarea în sferturile Ligii Campionilor. Nu e exclus ca în această fază eliminatorie să avem o întâlnire de foc între cele două echipe din România, HCM Baia Mare şi CSM Bucureşti.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net