"Călăul" lui Bute s-a făcut comentator

Ultima actualizare:

    Froch i-a administrat  lui Bute prima  înfrângere la  profesioniştiFoto: Mediafax
Froch i-a administrat lui Bute prima înfrângere la profesioniştiFoto: Mediafax

32 de victorii, 24 prin KO, şi 2 înfrângeri. Acesta este bilanţul boxerului Carl Froch, cel care i-a administrat lui Lucian Bute prima înfrângere la profesionişti şi care i-a luat centura IBF la categoria semimijlocie. Acum, Froch a anunţat că se retrage pentru că nu mai are nimic de dovedit în sport.

Lucian Bute, campion mondial IBF la categoria semimijlocie a suferit în 2012 prima înfrângere de când a trecut la profesionişti. În urmă cu trei ani, cel poreclit ”Cobra” l-a bătut pe român prin KO şi i-a luat centura, devenind campion WBC, IBF şi WBA. Ajuns la 38 de ani, britanicul şi-a dat seama că mai sus, din punct de vedere profesional, nu mai poate ajunge şi a decis să-şi încheie cariera. Una excelentă, cu 32 de victorii, 24 prin KO şi doar două înfrângeri, la nume uriaşe ale boxului mondial: Andre Ward si Mikkel Kessler. ”Sunt foarte mândru de ce am realizat şi simt că acum este momentul să agăţ mănuşile în cui. Nu mai am nimic de dovedit ân acest sport, rezultatele mele vorbesc de la sine”, a spus Froch, potrivit RTE Sport. Pentră că şi-a dedicat viaţa boxului, Carl a recunoscut că i-ar fi foarte greu să renunţe total la acest sport. Chiar dacă nu-l va mai practica, va rămâne în fenomen. ”Cobra” a primit o ofertă de la postul TV Sky Sports, pentru a deveni analist-comentator, la competiţiile pugilistice. Froch a acceptat oferta şi va începe, în cel mai scurt timp, munca de jurnalist.

Lucian, din nou în ring

Bute a intrat în picaj de la meciul cu Froch. A pierdut şi următoarea luptă, cea cu Jean Pascal, apoi şi-a luat o perioadă vacanţă, pentru a se decide dacă mai continuă cu boxul sau se retrage, A decis să meargă mai departe, astfel că la 15 august va urca din nou în ring, la Montreal, adversarul urmând să fie stabilit zilele acestea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
Oleksandr Usyk si Tyson Fury (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
CFR Cluj Farul Constanta (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net