"Bombă" în tenisul feminin. Nimeni nu se aştepta la asta!

Ultima actualizare:

    Na Li
Na Li

Campioana chineză la tenis Na Li, pe locul 6 WTA în acest moment, îşi va anunţa, vineri, retragerea din activitatea sportivă, informează postul public de televiziune CCTV.

În vârstă de 32 de ani, câştigătoarea de la Roland Garros (2011) şi Australian Open (2014) se va retrage din cauza unor probleme fizice, a precizat canalul CCTV, pe un microblog.

Potrivit CCTV, care citează o sursă din anturajul sportivei, Na Li îşi va anunţa retragerea, vineri, într-o conferinţă de presă.

După victoria obţinută în ianuarie la Australian Open, jucătoarea chineză, fostă numărul 2 mondial, a declarat forfait, la finalul lunii iulie, pentru turneele de la Montreal, Cincinnati şi US Open, din cauza unei accidentări la genunchi.

Sportiva spera să revină în competiţii la Wuhan, oraşul ei natal, din centrul Chinei, sau la Beijing, în a doua jumătate a lunii septembrie.

Li Na a câştigat nouă turnee la simplu şi premii în valoare totală de 16,7 milioane de dolari, fiind prima jucătoare de tenis din Asia care cucereşte un titlu de Grand Slam.

image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net