Bogdan Stoica se luptă pentru centura de campion mondial K1

Ultima actualizare:

    Bogdan Stoica
Bogdan Stoica

Sâmbătă, pe 7 mai, Bogdan Stoica urcă din nou în ring, în Germania. El va lupta pentru titlu mondial în Showdown Fight Night 2.

Bogdan Stoica se va confrunta cu James Phillips la GBG Halle Mannheim. Bogdan Stoica ( 26 de ani) are în palmares 45 de victorii şi doar 8 înfrângeri, fiind faimos pentru loviturile cu genunchii de tip "flying knee" care l-au făcut să fie unul dintre favoriţii pasionaţilor acestui sport.

James Phillips (36 de ani) are şi el performanţe demne de luat în calcul: din 140 de lupte, a obţinut 80 de victorii. În plus, se va putea bucura de susținerea mai multor fani, având în vedere că această competiție va avea loc în orașul său natal.

"Am avut o perioadă cu multe antrenamente și acumulări. Nici de Paşti nu am avut pauză. Vreau să câştig titlul de campion cu orice preț", a spus Bogdan.

Succesul înregistrat de fraţii Stoica a atras atenția unor promoții din Europa și Statele Unite. Pe 19 martie, la Madrid, Bogdan Stoica a câștigat spectaculos în fața sârbului Bojan Dzepina, după numai 3 minute de luptă. O lovitură de genunchi și un croșeu l-au obligat pe doctorul galei să oprească meciul de la categoria 91 kg.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net