Best of Snooker: Mark Selby, Neil Robertson şi Judd Trump vin la Bucureşti

Ultima actualizare:

    Best of Snooker are loc pe 22 mai, la Circul Globus din BucureştiFoto: Arhiva personală
Best of Snooker are loc pe 22 mai, la Circul Globus din BucureştiFoto: Arhiva personală

Triunghiul format din Mark Selby (locul 1 mondial), Neil Robertson (locul 3 mondial) şi Judd Trump (locul 5 mondial) vine pe 22 mai 2016 la Circul Globus din Bucureşti la prima gală “Best of Snooker”.

"Best of Snooker reprezintă o serie de gale demonstrative de snooker ce vor avea loc în mai multe oraşe ale lumii în 2016. Avem onoarea de a-i aduce în premieră la gala de la Bucureşti pe trei dintre cei mai talentaţi jucători de snooker din lume: Mark Selby, Neil Robertson şi Judd Trump sunt adevarăţi magicieni ai tacului de snooker. Dar nu ne oprim aici, mai avem câteva surprize pentru fanii snookerului pe care o să le anunţam cât de curând”, a declarat Sorin Sararu de la Project Events, firma care organizează gala.

Englezul Mark Selby are 32 de ani şi se află pe prima poziţie în clasamentul mondial de mai bine de patru ani. Selby a câştigat 16 trofee până acum, printre care: Campionatul Mondial (2014), Campionatul Regatului Unit (2012), Open-ul Chinei (2015), Mastersul German (2015). A reuşit 407 de break-uri de peste 100 de puncte.

Australianul Neil Robertson are 34 de ani şi este actualul loc 3 în clasamentul mondial. Campion mondial în 2010, Robertson a câştigat în actualul sezon competiţional Campionatul Regatului Unit, turneul invitaţional Campionul Campionilor şi a jucat finala Openului Galez. Are la activ 454 de breakuri de peste 100 puncte şi este singurul jucător profesionist care a reuşit performanţa de a depăşi pragul de 100 de breakuri de peste 100 de puncte într-un sezon.

Englezul Judd Trump are 26 de ani şi este în prezent pe poziţia a 5-a în clasamentul mondial. Trump este o prezenţă constantă în fazele superioare ale competiţiilor, reuşind de-a lungul carierei să câştige printre altele: Campionatul Regatului Unit, Open-ul Australiei, Campionatul Internaţional, Open-ul Chinei sau World Grand Prix. În actualul sezon competiţional a jucat finala Mastersului de la Shanghai. Judd Trump a reusit 389 de breakuri de peste 100 de puncte în cei 11 ani de competiţie.

Judd Trump a transmis fanilor un mesaj video

Preţurile biletelor pentru evenimentul Best of Snooker, din 22 mai 2016 de la Circul Globus Bucureşti sunt următoarele:

- 800 lei – Categoria BLACK – include loc VIP + Meet&Greet cu jucatorii

- 500 lei – Categoria VIP

- 300 lei – Categoria I

- 200 lei – Categoria II

- 100 lei – Categoria III

Biletele vor fi puse în vânzare vineri (26 februarie 2016) şi se pot achizitiona online de pe BILETOO.ro, EVENTIM.ro sau în format fizic din librariile Eminescu, Librarium, Carturesti, Humanitas, de la standul BiletFan de la statia de metrou Unirii 1 sau din magazinele Vodafone, Orange si Germanos.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Halep jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net