Bani gratis la pariuri online, cum este posibil?

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Ai tot văzut diverse reclame și invitații din partea caselor de pariuri online, care îți oferă bani gratis pentru a te înregistra sub diverse condiții și te-ai întrebat cum este posibil acest lucru. Același lucru l-am făcut și noi, așa că am stat de vorbă cu specialiștii din cadrul comunității pariorilor din România pentru a ne lămuri și a afla mai multe detalii despre mecanismul din spatele acestor oferte.

Celebra zicală „Gratis nu există” se aplică și în cazul politicilor de marketing abordate de către casele de pariuri online. Practic, agențiile de pariuri online încearcă să-și atragă clienți prin intermediul acestor tipuri de oferte dedicate noilor veniți. Până la urmă, știm bine că este greu să determini un parior să migreze la o altă agenție, odată ce s-a obișnuit să joace la un anumit operator. Case de pariuri online care vor să-și promoveze oferta, facilitățile și diversele avantaje oferte nu pot avea mare succes dacă nu se aliniază pieței, în sensul de a lansa și o astfel de ofertă pentru jucătorii noi.

Chiar dacă aceste oferte fac parte din tacticile de marketing ale operatorilor, asta nu înseamnă că pariorii nu pot profita de ele. În plus, jucătorii care se înregistrează la agențiile de top beneficiază și ulterior de pe urma conturilor create, și nu doar de un pariu gratuit, deoarece pot alege să parieze de fiecare dată acolo unde găsesc cele mai mari cote pentru pronosticurile vizate.

simeon stalpnicul png

În general, aceste tipuri de oferte cu bani gratis au condiții de rulaj. Acest lucru înseamnă că jucătorul trebuie să mizeze o anumită sumă de bani într-un interval prestabilit de timp, respectând și o serie de alte condiții. Regulile diferă de la caz la caz, însă poate fi vorba de restricționarea anumitor tipuri de pariuri, parierea pe anumite sporturi și mai ales jucarea unor selecții ce au o cotă  minimă impusă.

Scopul rulajului este de a-i determina pe noii utilizatori să joace ceva timp pe platforma lor pentru a avea timp să cunoască avantajele oferite și pentru a se asigură că respectivii nu vor încasa bonusul și apoi vor înceta deîndată să parieze.

Acestea sunt ofertele de început ale caselor de pariuri online de top recomandate de specialiștii din cadrul celei mai mari și mai active comunități de pariori de la noi din țară:

Betfair – 50% până la 450 RON

Unibet – pariu fără risc de până la 250 RON

Betano – 100% până la 500 RON

Sportingbet – 100% până la 200 RON

Netbet – 100% până la 1550 RON pe durata primelor 5 depuneri

simeon stalpnicul png

Îți recomandăm să citești cu mare atenție termenii și condițiile fiecărei oferte, pentru a te asigura că nu faci ceva greșit, care ți-ar putea micșora șansele de reușită. Înainte de toate, ar fi indicat să intri pe site-ul comunității pariorilor din România pentru a citi recenziile acestor operatori. Astfel, vei afla toate detaliile care te-ar putea interesa despre respectivele agenții, de la miza minimă pe bilet, la metodele de plată acceptate și până la facilitățile de care trebuie să profiți. De asemenea, vei găsi foarte multe sfaturi utile și rezolvări la problemele comune pe forum-ul de discuții, acolo unde mii de pariori și-au împărtășit experiențele în speranța de a-i ajuta și pe ceilalți.

Totodată, este foarte important să nu uiți să-ți verifici conturile noi deschise la casele de pariuri online de top recomandate de specialiști. Dacă nu-i trimiți operatorului documentele solicitate în 30 de zile de la înregistrare, acesta va fi silit să-ți suspende contul și să vireze banii rămași  către bugetul de stat. Procedura este impusă prin lege și este 100% securizată; fă cât mai repede ce ai de făcut pentru a nu te trezi cu surprize!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net