Averea Simonei Halep a depăşit zece milioane de dolari

Ultima actualizare:

    Simona HalepFoto Click!
Simona HalepFoto Click!

Simona Halep, locul 2 WTA, s-a calificat în semifinalele US Open, asigurându-şi un premiu de 805.000 de dolari. Cu aceşti bani ea a depăşit zece milioane de dolari câştigaţi în carieră.

Potrivit statististicii de pe site-ul oficial al WTA, Halep avea înaintea US Open câştiguri totale brute de 9,33 milioane de dolari, iar acum va ajunge la peste 10,1 milioane.

Din această sumă, 3,5 milioane de dolari reprezintă venitul din acest an, iar cel mai mult a primit în cont 1.1 milioane de dolari, bani venind în 2014 după finala de la Roland Garros.

Recordul poate fi depăşit dacă va câştiga acum meciul cu Flavia Pennetta din semifinalele US Open. Finalista competiţiei va primi 1,6 milioane de dolari, iar câştigătoarea 3,3 milioane de dolari şi, posibil, un bonus în funcţie de rezultatele din turneele pre-US Open.

Simona Halep s-a calificat, miercuri, în semifinalele US Open, după ce a învins-o, cu scorul de 6-3, 4-6, 6-4, pe Victoria Azarenka din Belarus. În cealaltă semifinală se vor întâlni americanca Serena Williams, locul 1 WTA, şi italianca Roberta Vinci, locul 43 WTA.

image
image
image
image
image
image
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Minge - fotbal
image
actualitate.net
image
actualitate.net