Au uitat de rivalitate. Cătălina Ponor și Larisa Iordache au îngropat securea războiului

Ultima actualizare:
Gimnastele și antrenorii s-au reunit pentru o seară specială
Gimnastele și antrenorii s-au reunit pentru o seară specială

Despre Cătălina Ponor (29 de ani) și Larisa Iordache (20 de ani) s-a spus că sunt despărțite de o rivalitate aprigă, mai ales după ce Ponor a fost desemnată ca unica gimnastă romîncă participantă la Jocurile Olimpice de la Rio. Lucrurile s-au complicat și mai atre după ce Cătălina a obținut doar locul șapte în finala de la bârnă, iar lumea a început să se întrebe dacă nu cumva Larisa ar fi fost o alegere mai bună pentru această Olimpiadă.

Mai mult, faptul că Larisa a încurajat-o public pe americanca Simone Biles înaintea finalei la bârnă a turnat și mai mult gaz pe foc, iar Cătălina, în textul pe care l-a scris după prestația de la Rio, a trimis o săgeata către cea considerată de mulți rivala ei: "Nu e frumos să strigi în gura mare ca abia aştepţi ca Biles să câştige bârna!!! Urât gest! Și de față cu martori”, au fost frazele cu care Ponor și-a încheiat scrisoarea deschisă.

Lucuruile nu par a sta atât de gri, căci Larisa și Cătălina au făcut pace. Cele două au participat la o seară dată în cinstea unora dintre marile glorii din gimnastică ale ultimilor ani. Corina Ungureanu, Monica Roșu, Sandra Izbașa, Andreea Răducan, Cătălina Ponor și Larisa Iordache, alături de antrenorii de aur ai României, Mariana Bitang și Octavian Bellu, au petrecut o seară frumoasă împreună. Cele două "rivale" s-au și pozat împreună, zâmbitoare și de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat între ele.


    Gimnastele și antrenorii s-au reunit pentru o seară specialăFOTO: Arhiva personală
Gimnastele și antrenorii s-au reunit pentru o seară specialăFOTO: Arhiva personală
image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net