Astea sunt cele mai bune lovituri ale Simonei Halep!

Ultima actualizare:

    Cele mai bune lovituri ale Simonei Halep: passing-shot-ul, returul şi lungul de linieFoto: AP
Cele mai bune lovituri ale Simonei Halep: passing-shot-ul, returul şi lungul de linieFoto: AP

Multă lume se întreabă care sunt cele mai bune lovituri ale Simonei Halep, armele cu care românca a ajuns până pe locul doi mondial. Conform specialiştilor, Halep este o jucătoare extrem de tehnică, excelează la capitolul passing-shot-uri şi are un retur peste medie.

În lumea tenisului feminin, Simona Halep a impresionat în primul rând printr-o deplasare fenomenală în teren. Practic, nu există o altă jucătoare care s-o concureza pe tenismena noastră la acest capitol, al dinamicii. Pe lângă acest aspect, să vedem însă care sunt cele mai bune lovituri ale Simonei Halep.

Cele mai bune lovituri ale Simonei Halep: passing-shot-ul

Statisticile arată faptul că una dintre cele mai bune lovituri ale Simonei Halep este passing-shot-ul, adică lovitura prin care un jucător sau o jucătoare îşi pedepseşte adversarul avansat la fileu. Practic, Halep face acest lucru mai bine ca oricare altă tenismenă de top, fapt care ne demonstrează că Simona gândeşte foarte mult în teren şi nu se lasă influenţată de atacurile în forţă venite din partea rivalelor.

Indiferent că loveşte cu forehand-ul sau cu reverul, lovitura de retur îi oferă Simonei Halep un imens avantaj. Astfel, constănţeanca reuşeşte de cele mai multe ori să anuleze rapid serviciul adversarelor şi să preia iniţiativa în meci. Dacă returul se află printre cele mai bune lovituri ale Simonei Halep, nu e de mirare faptul că jucătoarea noastră reuşeşte să facă foarte multe break-uri.

Cele mai bune lovituri ale Simonei Halep: lungul de linie pe rever

Dacă vorbim despre cele mai bune lovituri ale Simonei Halep, nu putem ignora lungul de linie cu reverul. Este o lovitură de paradă spectaculoasă cu care Halep îşi ţintuieşte adversarele pe fundul terenului. Din păcate, această lovitură este şi una riscantă, astfel că multe dintre mingile Simonei îşi ratează ţinta.

Bineînţeles, lăsând la o parte cele mai bune lovituri ale Simonei Halep, există şi lovituri la care românca trebuie să mai lucreze. În primul rând, fiind o jucătoare scundă, nu are un serviciu de temut. De asemenea, jocul la fileu (voleuri, smash-uri) este deficitar, Simona evitând deseori să facă pasul în faţă pentru a nu se expune. Apoi, deşi e considerată o tenismenă tehnică, “scurta” nu face parte din armele preferate ale jucătoarei noastre.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net