Andrei Stoica, K.O. de senzaţie la Londra

Ultima actualizare:

    Andrei Stoica
Andrei Stoica

Luptătorul român Andrei Stoica a reuşit să câştige din prima repriză meciul împotriva lui Antonio Souza în a doua gală Respect World Series.

"Sunt fericit, aveam nevoie de această reuşită. Mă bucur că am reuşit să aduc o nouă victorie României. Nu a fost un meci uşor, iar pregătirea intensa din ultimele luni a dat roade. De luni mă întorc la antrenamente, nu o să imi iau vacanţă deocamdată. Voi avea un program competiţional bogat în acest an si promit să dau tot ce e mai bun de fiecare dată când intru în ring. Nu pot să fiu fericit pe deplin din cauza accidentării fratelui meu. Ştiu că se întâmplă şi cunosc riscurile acestui sport. Sunt însă convins că Bogdan se va recupera repede", a spus Andrei Stoica.

Gala Respect World Series s-a desfăşurat în Londra în faţa unui public numeros. "Suntem mândri de ce am reuşit la Londra şi succesul acestei gale ne motivează să continuăm să investim şi să încercăm să facem din Respect World Series cel mai mare circuit din Europa", a spus Alin Panaite, preşedinte Respect World Series.

Victorii de răsunet au mai înregistrat şi Benjamin Adegbuy, Ciprian Şchiopu, Marian Rusu şi Andrei Leuştean. Următoarea gală ar urma să se desfăşoare în România.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net