Andrei Stoica îşi va apăra titlul mondial Superkombat pe 25 octombrie, la Geneva

Ultima actualizare:

    Bogdan Stoica va fi singurul tricolor prezent în Eliminarea Finală
Bogdan Stoica va fi singurul tricolor prezent în Eliminarea Finală

Eliminarea Finală a circuitului Superkombat va avea loc pe 25 octombrie în Elveţia, la Geneva, iar românul Andrei Stoica va fi capul de afiş al evenimentului, urmând să îşi apere titlul mondial la categoria super cruiser în faţa spaniolului Moises Baute.

Promoţia condusă de Eduard Irimia îşi continuă planul de expansiune globală, iar în această sâmbătă, la Almere, în Olanda, va avea loc ultimul World Grand Prix de calificare din acest an, gală în care Cătălin Moroşanu se va confrunta cu favoritul local Brian Douwes. De asemenea, un alt român, Cristi Spetcu, este anunţat în programul evenimentului transmis în direct în 90 de ţări.

După Almere, următoarea oprire pentru Superkombat va fi Geneva, oraşul clasat în Top 10 al celor mai importante centre financiare din lume. În cadrul unei conferinţe de presă care a avut loc în oraşul elveţian, Eduard Irimia a dezvăluit detaliile galei, dar şi faptul că sunt şanse mari ca marea finală a circuitului creat în România să aibă loc în Italia.

"Gala se va desfăşura în locaţia unde anual are loc Salonul Auto de la Geneva, capacitatea sălii fiind de 9.500 de locuri. Dacă până acum fanii s-au obişnuit cu eliminatorii la categoria grea, de data aceasta se va disputa eliminare finală la categoria semigrea, acolo unde vor fi luptători din 8 ţări, iar învingătorii vor merge în turneul final din noiembrie. Finala se va desfăşura pe 22 noiembrie, cel mai probabil la Monza, oraşul italian cunoscut pentru circuitul de Formula 1", a declarat preşedintele Superkombat.

Bogdan Stoica va fi singurul tricolor prezent în Eliminarea Finală, acesta urmând să fie cap de serie alături de spaniolul Jorge Loren, polonezul Dawid Kasperski şi englezul Micky Terrill. De asemenea, în deschidere va lupta şi greul Lucian Danilencu, românul stabilit la Torino, acesta urmând să dea piept cu bosniacul stabilit la Zurich, Enver Slijvar.

Capul de afiş al evenimentului va fi însă confruntarea pentru titlul mondial dintre actualul campion Andrei Stoica şi spaniolul Moises Baute, câştigătorul turneului mondial de la Constanţa, atunci când şi-a învins ambii adversari prin KO. "Baute e un adevărat tanc, nu face niciun pas înapoi când este în ring, dar are puncte vulnerabile şi cu siguranţă va exista un singur învingător la Geneva, iar acela voi fi eu", a spus Andrei Stoica, deţinătorul centurii din decembrie 2013, când i-a provocat primul eşec cehului Ondrej Hutnik din ultimii patru ani.

La trei ani de la lansarea circuitului Superkombat, după 7 ani de experienţă sub denumirea de Local Kombat, promoţia condusă de Eduard Irimia este în prezent lider european în show-urile de kickbox, iar în toată această perioadă a pus în scenă gale în Italia, Brazilia, Emiratele Arabe Unite, Bulgaria, Muntenegru, Germania sau Croaţia. Toate evenimentele sunt transmise în direct în 90 de ţări de pe 5 continente.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net